Dansehold for de 3-5 og 5-7 årige i Solrød Gymnastikforening

Solrød Gymnastikforening,
23. jun. 2020

Onsdag og torsdag i Solrød Gymnastikforening danser vi til det bedste musik og får sat de fedeste moves sammen til en flot serie! Der vil i løbet af sæsonen blive holdt spændende begivenheder for børnene på disse hold og vi deltager også i den årlige opvisning!

 

Mini Stars kort:

Elsker du at fjolle, tosse, bevæge og danse til musik, så er det her helt klart holdet til dig. Vi danser til MGP musik, Ramasjang, Disney og hvad der ellers er af børnesange.

 

Super Stars kort:

Er du glad for at bevæge dig foran spejlet derhjemme, eller lave opvisning for hele familien med den nyeste dans du har lavet? Det her hold er for alle dem som elsker at bevæge og danse til musik. Vi arbejder med musikforståelsen, balance, styrke, smidighed og lærer serier til ny samt ældre musik i genren Streetdance / hiphop og disco.

 

Hvis dette lyder som noget for dig eller dit barn, så få jer tilmeldt på solrodgf.dk og så ses vi til sæson stars i september! Vi glæder os til at møde dig.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her