Cricket: Nye sight screens under opbygning

Akademisk Boldklub
15. jun. 2022

I cricket benytter man sig af 'sight screens', som er en baggrund der skaber en kontrast, der hjælper batteren til bedre at kunne se når kasteren slipper bolden, og derved nemmere kan læse boldens rute i luften. Herved kan batteren hurtigere vælge sit slag, og der vil ikke være nogen baggrundforstyrrelser, som distraherer batteren når der kommer en bold mod ham/hende med en høj hastighed.

Den sorte sight screen skaber en god kontrast mellem den hvide eller røde cricketbold, og giver som nævnt batteren et bedre udsyn når bowleren (kasteren) sender en bold afsted.

Der har i flere år været en midlertidig løsning, hvor rammer med en grøn presenning har været ophængt på hegnet mod parkeringspladsen, og i den anden ende på en ophængt wire. Således er der en baggrund i begge ender af cricketpitchen mellem bane 1 og 2, hvor cricketbanen befinder sig.

Her ses stolperne til de nye sight screens foran de gamle rammer med presenning, som hænger på en wire.

Med støtte fra Jem & Fix puljen, så har klubben fået indkøbt de nødvendige materialer, så en permanent løsning kan bygges, og der kan skabes bedre forhold til de forskellige crickethold i AB.

Sight screens er en nødvendig del af en cricketbane, og derfor glæder vi os også til at se det færdig resultat!


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner