Cricket: Mortensen vs Fredberg

Akademisk Boldklub
22. aug. 2022

Fredag eftermiddag var der arrangeret den årlige cricketkamp mellem 'Mortensen' versus 'Fredberg', og det var 20. gang at dette arrangement løb af stablen. Her mødes mange tidligere landsholdsspilere, som viser at de ikke har glemt den noble sportsgren.

De inviterede spillere fra hele landet blev desværre IKKE begunstiget af godt vejr, da himlen åbnede sig og kampen måtte udsættes en times tid på grund af regnvejr.

Heldigvis blev opgøret gennemført i reduceret stand og hvert hold kastede 12 overs (seks bolde). Mortensens mandskab scorede 75 point for tabet af fire gærde. Denne scorer passerede Fredbergs 11 og vandt dermed kampen.


Bagefter var der godt 30 personer til spisning i AB Sportscafé, hvor Birgitte og personalet tryllede med lækker ”kylling i karry” og bagefter pandekager og is. Flere gode taler og overrækkelse af det eftertragtede PR-bat var med til at gøre det til en vellykket oplevelse fra de mange fremmødte, hvoraf der var 8-10 tidligere landsholdsspillere i cricket samt den tidligere FIFA-dommer, Torben Månsson!


Tre af de fremmødte, Klaus Buus (79 år), Hardy Sørensen (77 år) og Johan Luther (75 år), var med til at besejre Holland i en landskamp i august 1972 på AB (50 år siden). Det var Dansk Cricket-Forbunds første sejr nogensinde i en officiel landskamp.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner