Cricket: Kan du udvikle en idræt?

Akademisk Boldklub
27. okt. 2022

AB søger en Projektmedarbejder til udvikling af CRICKET i lokalområdet

AB ønsker at udvikle cricketsporten lokalt i Gladsaxe og omegn med særligt fokus på børn og unge. Det skal ske sammen med DIG og i tæt samarbejde med ledelsen i AB. Du får muligheden for at prøve dig selv af i mange arenaer, lige fra græsset til hjemmekontoret.

Faktisk er det afgørende, at du finder dig tilpas begge steder.

Vores mål: flere ungdomsspillere

Vores mål med dig og denne ansættelse er, at AB Cricket i løbet af en sæson har mindst 25 betalende ungdomsspillere. Det er med andre ord genopbyggelsen af en ungdomsafdeling, som du skal være med til at drive. Det vil ske gennem forskellige tiltag i AB såsom ”minisport”, ”maxisport” og cricketafdelingens egen ungdomstræning. Du vil være godt hjulpet af frivillige medlemmer fra klubben, men du vil være den primære person i denne opgave. Sammen med dig ønsker AB at udvikle sit nuværende tilbud, så vi står med et spændende og udfordrende tilbud for alle børn, som ønsker at spille et boldspil og være en del af en holdsport.


Dine kompetencer

Vi søger derfor en person, der:

- Kan begejstre og sparke døren ind,

- Kan planlægge sin egen tid,

- Kan gennemføre en træningssession i cricket – AB og DCF står klar til at hjælpe!,

- Har lyst til at nytænke og udvikle et sjovt crickettilbud til børn,

- Forstår vigtigheden i den personlig relation, og er villig til at sætte sig selv i spil,

- Har idræts eller undervisningsmæssig baggrund


Vi forestiller os, at du har erfaring som træner, frivillig eller underviser i en eller anden form, men vi er samtidig åben for andre kompetencer.


Arbejdsvilkår – skal man selv kunne spille cricket?

Vi forventer ikke, at du har spillet cricket eller for den sags skyld kender spillet. Dansk Cricket-Forbund understøtter projektet og står klar med kurser og sparing. Du vil blive ansat til en fast månedsløn, og forventes at arbejde ca. 5 timer om ugen. De fleste af træningsgangene er allerede fastlagt, men der vil være mulighed for at sætte dig eget præg på noget af det. Du vil være ansat i AB, der i dette projekt vil være understøttet af Dansk Cricket-Forbund. To stærke referencer der også giver dig gode muligheder for videreudvikling.

Kontaktoplysninger

Har du interesse i stilling og kan sig dig selv i opgaven, kontakt Mikkel Grøn på coach@ab-cricket.dk, evt. spørgsmål bedes også rettes her til, du kan også ringe på 51901174. Alle, uden undtagelser, opfordres til at søge.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner