Cricket: AB klar til endnu en sæson i 1. Division

Akademisk Boldklub
7. sep. 2022

Akademisk Boldklub vandt søndagens opgør på udebane over Svanholm og har dermed sikret sig en plads i 1. Division til næste sæson.

Egentlig faldt afgørelsen allerede lørdag da Esbjerg tabte deres kamp mod Kolding, og det betød at Esbjerg reelt ikke længere havde mulighed for at indhente AB i tabellen.


Det er en lettelse at klubben nu har sikret sig en plads i 1. Division igen i næste sæson. Det har været en svær sæson for holdet, som først i sidste halvdel af sæson har fundet formen og begyndt at vinde kampe. Det er ærgerligt at holdet har brugt det meste af sæsonen på at rode rundt i bunden af tabellen, for holdets potentiale er bestemt til mere end det.


AB har ikke en stor 1. holds trup, men sammenlignet med mange af de andre hold i 1. Division er klubbens trup bred med mange unge talenter. Det giver os en fordel i 1. Division, hvor flere af de andre hold er afhængige af nogle få nøglespillere. Netop fordi de andre hold er afhængige få spillere, er det vigtigt at vi er gode til at udnytte de chancer der opstår.

Karakteristisk for de kampe AB har tabt er, at der er blevet lavet alt for mange fejl i marken og med kastningen. Samtidig har vi spillet for risikovilligt ved gærdet og derved ikke fået udnyttet den bredde der er på holdet.


Det har været en tung læreproces, hvor det har set sort ud gennem det meste af sæsonen. Holdet har heldigvis fået rettet op på problemerne og har vundet de 4 ud af de 5 sidste kampe. Det har været nok til at rykke holdet væk fra en placering i bunden og giver samtidig et bevis på at holdet kan levere gode resultater.

Vi er stolte af AB's førstehold i cricket, som jo også kan kalde sig for hele klubbens højst rangerende hold.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner