CPH Playday - Lørdag d. 30. September

Rosenhøj BK
13. sep. 2023

Kære Alle

 

I samarbejde med Københavns Kommune, Paul Petersens Idrætsinstitut og F.C. København inviteres I til CPH Playday. Der er samtidig mulighed for at skrive sig på til 2 billetter, til F.C. Københavns hjemmekamp mod Vejle.

 

 

Kom til CPH Playday i Fælledparken lørdag den 30. september fra kl. 10:00 På den største og sjoveste idrætsdag for byens børn kan du prøve en masse sportsgrene sammen med dine venner. Prøv blandt andet: FCK Træning, parkour og stor forhindringsbane, springgymnastik, dans, boldspil og meget mere. CPH Playday præsenteres af F.C. København, Københavns Kommune og Paul Petersens Idrætsinstitut.

 

Ved tilmelding til CPH Playday har du mulighed for at skrive dig op til to billetter til: F.C. København vs. Vejle Boldklub Kamptidspunkt er ikke fastlagt endnu (ikke samme dag som CPH Playday) Vær opmærksom på, at der er begrænset antal billetter, og de fordeles efter først-til-mølle-princippet blandt alle tilmeldte. Billetterne er forbeholdt deltagere ved CPH Playday.

 

Tilmelding på fck.dk/playday

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her