COVID-19

RSIK Kunstskøjteklub
25. sep. 2020

DSU har nu udarbejdet retningslinjer i forhold til smitterisikoen ved Covid-19, der beskriver de nødvendige tiltag i forbindelse med DSU's aktiviteter. Retningslinjerne bygger dels på sundhedsmyndighedernes krav og vejledninger, dels på de mere idrætslige vejledninger fra DIF 

Her er hvad DSU selv skriver ifbm. udsendelsen af de øgede tiltag:

Kære alle klubber
 
DSU har nu udarbejdet retningslinjer i forhold til smitterisikoen ved Covid-19, der beskriver de nødvendige tiltag i forbindelse med DSU’s aktiviteter. Retningslinjerne bygger dels på sundhedsmyndighedernes krav og vejledninger, dels på de mere idrætslige vejledninger fra DIF.
 
Vi har valgt, at retningslinjerne er tilgængelige på vores hjemmeside, hvor vi let kan redigere og tilpasse dem, som kravene lettes eller skærpes: https://www.danskate.dk/corona-vejledning/
 
Vi vil udsende en specifik vejledning til alle konkurrencedeltagere via tilmeldingssystemet før en konkurrence, hvori de kan læse om, hvordan de og deres pårørende skal forholde sig ved den pågældende konkurrence. Det er altså ikke nødvendigt, at alle løbere og forældre sætter sig ind i denne vejledning nu.
 
Vi anbefaler, at klubberne anvender disse retningslinjer ved alle egne arrangementer.
 
Efter regeringens udmelding den 18. september har DIF opfordret alle idrætsunioner til at sende en stærk opfordring til klubber og foreninger om at aflyse alle sociale aktiviteter i klubberne frem til 4. oktober. Det er altså fortsat helt i orden at gennemføre træning, camps og konkurrencer, når disse foregår på forsvarlig vis. Det er andre sociale aktiviteter i klubben, som fx en filmaften, som der refereres til.

Klik her... for at læse mere om de skærpede krav.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner