Player_slider

Klubnyheder

COVID-19
RSIK Kunstskøjteklub - 25. sep. 2020


DSU har nu udarbejdet retningslinjer i forhold til smitterisikoen ved Covid-19, der beskriver de nødvendige tiltag i forbindelse med DSU's aktiviteter. Retningslinjerne bygger dels på sundhedsmyndighedernes krav og vejledninger, dels på de mere idrætslige vejledninger fra DIF 

Her er hvad DSU selv skriver ifbm. udsendelsen af de øgede tiltag:


Kære alle klubber
 
DSU har nu udarbejdet retningslinjer i forhold til smitterisikoen ved Covid-19, der beskriver de nødvendige tiltag i forbindelse med DSU’s aktiviteter. Retningslinjerne bygger dels på sundhedsmyndighedernes krav og vejledninger, dels på de mere idrætslige vejledninger fra DIF.
 
Vi har valgt, at retningslinjerne er tilgængelige på vores hjemmeside, hvor vi let kan redigere og tilpasse dem, som kravene lettes eller skærpes: https://www.danskate.dk/corona-vejledning/
 
Vi vil udsende en specifik vejledning til alle konkurrencedeltagere via tilmeldingssystemet før en konkurrence, hvori de kan læse om, hvordan de og deres pårørende skal forholde sig ved den pågældende konkurrence. Det er altså ikke nødvendigt, at alle løbere og forældre sætter sig ind i denne vejledning nu.
 
Vi anbefaler, at klubberne anvender disse retningslinjer ved alle egne arrangementer.
 
Efter regeringens udmelding den 18. september har DIF opfordret alle idrætsunioner til at sende en stærk opfordring til klubber og foreninger om at aflyse alle sociale aktiviteter i klubberne frem til 4. oktober. Det er altså fortsat helt i orden at gennemføre træning, camps og konkurrencer, når disse foregår på forsvarlig vis. Det er andre sociale aktiviteter i klubben, som fx en filmaften, som der refereres til.


Klik her... for at læse mere om de skærpede krav.

Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub