Player_slider

Klubnyheder

Corona Update!
Horsens IC - Bredde - 10. dec. 2021

Kære klubber. Her kommer en Corona Update!

På et pressemøde den 8. december annoncerede statsminister Mette Frederiksen flere nye tiltag på grund af den stigende Corona smitte. Der blev blandt andet meldt ud, at der ville komme et maksimum på 50 stående tilskuere til visse indendørs arrangementer. I begyndelsen var det opfattelsen, at dette også kunne have indflydelse på afviklingen af idræts-/sportsarrangementer. Men kulturministeriet har siden meldt ud, at restriktionen IKKE gælder for idrætten. Fra DBBF’s side opfordres der dog til, at alle arrangører af idrætsbegivenheder – i det omfang det er muligt – tager relevant forholdsregler, som kan være med til at hindre større smittespredning.

Sociale arrangementer og julefrokoster

På pressemødet kom regeringen på baggrund af en indstilling fra Epidemikommissionen med en kraftig opfordring til virksomheder om at aflyse større sociale arrangementer – herunder julefrokoster.

Dette tager ikke direkte sigte på idrætsforeninger, da langt de fleste af disse foreninger er ikke arbejdspladser, men vi anbefaler alligevel på baggrund af meldingen fra regeringen alle idrætsforeninger i hele landet til at følge intentionen i anbefalingen, hvor der er et særligt fokus på risikoen for større smitteudbrud i forbindelse arrangementer med alkoholindtag. Endelig understregede statsministeren på pressemødet, at foreningslivet fortsætter, selvom skolerne lukker for fysisk undervisning på onsdag i næste uge. DBBF følger DIF’s og DGI’s anbefaling til foreninger, at de bør fortsætte med at tilbyde idrætsaktiviteter som træning, kampe og stævner. Selvfølgelig under hensyntagen til de anbefalinger, som Kulturministeriet annoncerede sidst i november.

Anbefalinger til idrætsforeninger i kommuner og sogne med høj smitte.

Nedenfor er Kulturministeriets anbefalinger:

  • Klæd om hjemmefra I det omfang, det er muligt, opfordres alle børn og unge til at møde op omklædte. Opfordringen gælder dog ikke i svømmehaller og andre steder, hvor det ikke er foreneligt med aktiviteten.
  • Bed forældrene aflevere deres børn udendørs Er det muligt, så bed forældrene om at aflevere og hente deres børn uden for hallen.
  • Hold afstand Mind forældre og andre voksne om at holde afstand, hvor det er muligt. Afstandsanbefalingen gælder ikke mellem udøvere, trænere samt mellem forældre og børn ved børn-voksenaktiviteter mv.
  • Opdel aktiviteterne i mindre grupper Kan aktiviteterne på en naturlig måde planlægges inden for mindre og faste grupper/hold, anbefales dette.

HUSK! at man stadig kan melde afbud til kampe uden økonomiske konsekvenser, hvis man er bekymret for Corona. Afbud skal ske senest dagen før. Alle afbud resulterer i et 20-0 nederlag

Gode råd til foreningerne til træning og kamp.

  • Husk at spritte af før og efter træning / Kamp.
  • Sig tak for kampen med albuen eller foden.
  • Vent med at gå ind i hallen til dem før har forladt den.
  • Bliv hjemme ved symptomer på Corona.
  • Sørg for regelmæssig udluftning i hallen.

I kan læse mere om hvordan man forebygger smitte her: https://www.sst.dk/da/corona/forebyg-smitte/generelle-raad

Sidder i med et godt konkret råd, som virker godt hos jer, så opfordrer vi jer til at dele det på jeres Facebook side eller på en af de mange Facebook sider som er i vores miljø, som f.eks. denne: https://www.facebook.com/groups/31640553767

 

Med venlig hilsen / Kind Regards

 

Thomas Johansen

Udviklingschef / Head of development

Danmarks Basketball Forbund

 

Vejlby Centervej 51

DK-8240 Risskov.

Mobile: +45 31 18 67 93

E-mail: tjs@basket.dk

web: www.basket.dk

Respekt-Fællesskab-Ansvar- Konkurrence-Engagement 

 Covid 19 GIF - Covid 19 - Discover & Share GIFs

Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub