CKK - Kun for kvinder!

Cykleklubben Kronborg
3. jun. 2021

KOM MED NÅR VI CYKLER I CYKLE KLUBBEN KRONBORG KUN FOR KVINDER PÅ LANDEVEJSCYKLEN!

Her handler det i langt højere grad om sikkerhed, fællesskab og hyggelige oplevelser end om konstant overophedet maxpuls og en tårnhøj fart.

Vi går op i sikker køreteknik, for jo bedre du bliver teknisk, des sjovere og mere sammenholdende bliver turen. Her er både plads til dig der er vant til at cykle, men også til dig som er mindre øvet.

Vi cykler en tur på 2 - 3 timer på lørdage. Om tirsdagen har vi en kortere fokuseret træning på mellem 1,5 - 2 timer træning. Begge dage er tilrettelagt således, at alle kan være med. Vores træner Jean Jeppesen starter turene ved CK Kronborgs klublokaler

 
Gefionvej 63 - 3000 Helsingør.
Lørdag starter vi kl. 9.30 og
tirsdag starter vi 16.30.

Undervejs og efter hver tur vil vores træner sørge for et pittstop eller tage en snak om dagens oplevelser eller kommende træning. Det vil således være plads til social hygge på turene (kaffestop eller et glas vin).

DU ER MEGET VELKOMMEN, TIL AT KOMME SOM DU ER! Du behøver hverken "smarte hjul" eller flot frisure, da hjelmen alligevel skjuler det. Vigtigst at du kommer positiv, da vores træner nok skal få dig til at føle dig tryg sammen med resten af holdet, da alle jo kommer med rundt. Vi hjælper gerne med at fikse cyklen, hvis den kommer til at drille.

Er der noget du er i tvivl om, er du meget velkommen til at stille spørgsmål her i den lukkede gruppe eller kontakte vores træner Jean Jeppesen på jeppesenjean@gmail.com eller på alf. 27 84 08 88.

Følg også gerne vores Facebookside på
https://www.facebook.com/CKKronborg

Det er ikke nødvendigt med indmelding i klubben lige nu, så du kan helt gratis cykle med og mærke om gruppen er noget for dig.


Kender du en kvinde der savner et fællesskab med andre kvinder, der kører landevejscykel?, så tag hende under armen og mød op tirsdag eller lørdag!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner