Cheftræner søges til seniorafdelingen i Rosendal

IK Rosendal
17. okt. 2023

IK Rosendal søger en ny cheftræner, for vores seniorafdeling som har vokseværk, og som er steget med 25 nye spillere det seneste halve år, så vi nu er cirka 75 seniorspillere spredt over 4 hold.

I efteråret har vi spillet i serie 2, serie 4, samt haft 2 serie 5 hold. Førsteholdet kæmper for overlevelse, anden holdet ligger midt i tabellen, mens at de 2 serie 5 hold begge er i oprykningspuljer.

 

I Hørby ved Hobro ligger Danmarks mest sociale, hyggelige og bedste fodboldklub! Vi er en fodboldklub som ligger meget vægt på det sociale, og på at alle skal være velkommen uanset niveau – her sættes der pris på alle!

Vi har cirka 20 seniorspillere, heriblandt en håndfuld førsteholdsspillere, som er flyttet udenbys for at studere. Trods det så de prioriterer stadig at spille fodbold i Rosendal for at komme ”hjem”, og have det sociale med hinanden, hvilket er noget vi som klub er rigtig glade for!

 

Vores seniorafdeling er i rivende udvikling, og her i efteråret har vi været 35-40 mand til træning i snit. Gennemsnitsalderen på den samlede seniorafdeling er under 25 år, mens den for førsteholdet i indeværende sæson er 21 år - med andre ord, så har vi en meget ung seniorafdeling, som fortsat er klar på masser af fodboldlæring.

 

Seniorafdelingen har foruden dig, også tilknyttet en holdleder på førsteholdet, en andenholdstræner, samt en holdleder på hver af de 2 serie 5 hold.

 

Det vi forestiller os om dig:

  • Meget social anlagt.
  • Udviser engagement i alle 4 seniorhold.
  • Er mødestabil, og har en seriøs tilgang til træningerne.
  • Står for at planlægge træningerne i samarbejde med andenholdstræneren.
  • At du står for holdudtagelse og kampe for førsteholdet.

 

Det kan vi tilbyde:

  • Et helt unikt fællesskab, sociale arrangementer og fester.
  • En teknisk god og bred trup, med unge spillere.
  • Tøjpakke.
  • Godtgørelse efter aftale.

Vi træner mandag og onsdag 19:15 – 21:00 i Rosendal

Tiltrædelse pr 1 januar

 

Ved interesse eller spørgsmål, kontakt da seniorformand Jacob Vels, 2713 4387, jacobvels99@gmail.com, eller formand Pia Poulsen, 4094 4328, piapoulsen4@gmail.com

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her