Bov Svømmere har været i vandet til 2.Turneringsstævne & 1.Begynderstævne

Bov IF - Svømning
7. nov. 2022

Over de sidste 2 weekender har svømmere fra Bov IF Svømmeklub deltaget i stævner i DGI-regi.

 

De lidt mere erfarne og ældre svømmere deltog i 2.Turneringsstævne i Vamdrup søndag d. 30.oktober – her var der lidt nerver på, da et par piger skulle ud i den lidt længere distance, nemlig 800 m fri – det gik dog derud af og både Jonna og Norgee Lauren svømmede personlige rekorder og var både glade for de kom godt igennem men ikke mindst deres gode tider.

Laura og Jonna var også godt svømmende, de var begge ude i 200 medley og her blev der også svømmet godt til. Alle 4 piger havde hver 4 løb de deltog i + en holdkap – det var 4 x 50 m fly og her blev der ligeledes svømmet godt til – det var derfor velfortjent med kage på vej hjem i bilen😊

 

Søndagen efter var det de yngre svømmere der var i vandet til sæsonens 1.begynderstævne i Tønder. Her var der lidt nerver på, for nogle var det deres første stævne og hvordan forløber det mon lige. Det gik dog derud af – der blev kæmpet bravt mod de øvrige klubber – de seje svømmere fik i alt svømmet sig til i alt 18 medaljer – flot svømmet af alle 4 svømmere og der var da også glade smil på læberne da medaljerne blev hængt om halsen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner