Blue & White Banner Day 2024

Rosenhøj BK
14. feb. 2024

Kære Samarbejdsklub

 

Forårssæsonen nærmer sig med hastige skridt. Traditionen tro glæder det os at kunne invitere jer alle til vores årlige Blue & White Banner Day. Her hylder vi sammen alle vores samarbejdsklubber inden kampen mod Lyngby den 10. marts med kampstart klokken 16.00 i PARKEN.

Blue & White Banner Day er en traditionsrig begivenhed, hvor vi hylder jer, vores værdsatte samarbejdsklubber, for jeres dedikation og engagement der gør en kæmpe forskel i jeres lokale miljøer.

Inden kampstart vil vi derfor hylde alle samarbejdsklubberne via den årlige flagparade rundt om banen i PARKEN.

 

Grundet en for lav udnyttelsesgrad af fribilletter til Blue & White Banner Day de seneste år, vil hver billet nu koste blot 25 kr. Alle indtægter fra billetsalget vil ubeskåret blive doneret til Specialsport.dk, en fantastisk frivilligbaseret non-profit NGO, der arbejder for at sikre, at alle børn og unge med særlige behov og handicap kan deltage i et aktivt fritids- og foreningsfællesskab.

 

Opskrivning til billetter og yderligere information findes i følgende link: https://www.fck.dk/bwbday24

Det vil være muligt at skrive sig op til 2 billetter pr. medlem. Vi håber at I vil dele vedhæftet grafik med jeres medlemmer på diverse platforme. 

 

Vi forventer et udsolgt stadion. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at der ligesom sidste år, vil være et begrænset antal pladser grundet kapacitetsudfordringer. Skynd jer derfor at sikre jeres billetter.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner