Billetsalget er åben til KIF Banko Show 2023 - var udsolgt i 2022

KIF Håndbold
3. okt. 2023

Så har vi den store glæde at kunne melde at billetsalget til årets store Banko Show er åben. Husk at der var udsolgt i 2022, så vi tror at der igen bliver rift om de 750 billetter.

Banko Showet foregår den 29. oktober i Sydbank Arena på Ambolten. Spillene starter kl. 14.00, men vi åbner dørene allerede fra kl. 12.30.

Igen i år sætter vi 750 billetter til salg, og med det i mente at der var udsolgt sidste år vil anbefale at man holder sig klar. Billetterne kan købet via Billetten.dk - klik her

Rammerne vil være let genkendelige og de samme som de tidligere år. Vi forventer under kyndig ledelse af Støtteforeningen 1967 at kunne afvikle 10 bankospil og derudover har vi to trækninger af kinesisk lotteri med masser af store gaver. Der vil være sælgere af kinesisk lotteri, der vil gå rundt i salen og sælge lodder. Før første afdeling til den første trækning og i pausen til den anden trækning.

Dørene til Hal 3, hvor Banko Showet afvikles, åbner kl. 12.30, men hal 2 vil være åben lidt før. Der er kun adgang til hal 3 med armbånd. Inde i hal 3 vil der fra starten være mulighed for tilkøb af ekstra bankohæfter, ligesom man køber lodder til det kinesiske lotteri. I hal 2 finder I ligeledes som de tidligere år den store tombola.

Billetsalget er åben til Banko Showet 2023 - var udsolgt i 2022

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her