Bestil spillertøj til sæsonen 22/23

Nibe HK
17. jul. 2022

Kære alle medlemmer

Ungdomsspillere (U9-U17) i Nibe HK får nyt spillertøj hvert andet år. 

I 2022 er det de lige årgange (2006-08-10-12, herudover får U9). Nye medlemmer skal selvfølgelig også have spillertøj, det kan bestilles efter der er betalt kontingent. Spillertøjet er også i denne sæson en del inkl. i den normale kontingent sats i klubben. 

Bestil her

Er dit barn ikke en del af tildelingen i denne sæson, men er vokset ud af tøjet, har ødelagt det, eller andet, er det muligt at købe et nyt sæt til en egenbetaling på kr. 200,-. Klubben betaler resten, og derfor kan dette tilbud kun bruges i ovenstående tilfælde.

Det er muligt at prøve tøjet tirsdag d. 16. og torsdag d. 18. august kl. 17-20 i hallen, hvor Tøjhuset Nibe er tilstede med vejledning. Der er ligeledes mulighed for at købe Nibe HK træningstøj og klubdragter, når Tøjhuset besøger hallen.

Alt spillertøj skal bestilles via ovenstående link.

Hvis du vil læse mere om hvorfor, du medlemmerne nu selv skal bestille deres tøj, kan der læses om vores nye tøjstruktur, som vi begyndte med op til sidste sæson. Læs her: Ny tøjstruktur i Nibe HK

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner