Begynderstævne U9-U15 i Skanderborg den 25. september

Skanderborg Badminton
31. aug. 2022

Årets første stævne i Skanderborg Badminton er et BEGYNDERSTÆVNE U9-U15 for alle vores nye medlemmer samt medlemmer som startede sidste sæson og ikke har deltaget i andre stævner end BEGYNDERSTÆVNER.

 
Her er der tale om at lære at spille kampe i hyggelige omgivelser, hvor forældre, søskende og bedsteforældre er velkomne i hallen. Vi har trænere og ledere tilstede i hallen, så børnene stille og roligt kan prøve kræfter med at spille kampe. Man behøver ikke kunne tælle point eller kende reglerne. Det hjælper trænere, ledere og forældre med i løbet af kampene.

Meld jer til her: Tilmeld turnering (badmintonplayer.dk)

Skanderborg Badminton refunderer halvdelen af tilmeldingsgebyret for sine medlemmer. Send en e-mail med jeres tilmeldingsbekræftelse og mobilnr., så refunderer vi halvdelen af beløbet via mobilepay.

Har I spørgsmål, så skriv til os på: info@skanderborg-badminton.dk

Vi glæder os til at hjælpe jer og jeres børn i gang🙂

SIDSTE TILMELDING 8. september 2022

-----------------

Hvis du ikke tidligere har deltaget i et stævne og tilmeldt dig gennem badmintonplayer, skal du som det første oprette en profil - det kan du se en vejledning på her

https://badminton.freshdesk.com/support/solutions/articles/22000246423-tilmeld-individuel-turnering

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner