Bavnehøjhallen

Enghave Volleyball Klub
9. feb. 2024

Kære alle,

Lidt kort info vedr. Bavnehøjhallen:

 

Varmen

Der er kommet varme på anlægget igen, men vi afventer stadig en klarlægning af hvor problemet egentlig opstår samt hvordan det kan udbedres. Københavns Ejendomme og Faciliteter mødes fredag i uge 8 og besigtiger anlægget. Jeg sender jer info, så snart jeg ved mere.

 

Radonmåling

Dansk MiljøAnalyse er blevet anmodet, af Københavns Kommune, om at foretage radonmålinger hos jer (standard procedure i alle Københavns offentlige bygninger som ikke har nogen sammenhæng med varmeproblemerne). De har været ude i mandags og hænge 5 radonmålere op i bl.a. omklædningsrum, café og kælder. Det er små sorte bokse som skal hænge i to måneder og de må ikke tages ned.

 

Hærværk

Som et forsøg på at komme uvedkommende og hærværk til livs, er de små luger til at hente vildfarne bolde med, på fodboldbanerne, blevet aflåst. Siden da har vi ikke oplevet hærværk, hvilket er positivt. Oplever i at der er udført hærværk så tag gerne et billede og send det til mig. Oplever i nogen i gang med at udøve hærværk eller lignende på anlægget bedes i kontakte politiet direkte.

 

Blokering af nødudgange

Vær opmærksom på, at badmintonnet og volleystænger ikke må sættes foran branddørene. Der laves også et skilt til information til de private brugere der kommer via Book Byen.

 

Betjeningspanel til scoreboard

Der er kommet nyt betjeningspanel til scoreboardet i hallen, dette bliver installeret snarest.

 

Med venlig hilsen

Kristine Schwenningsen
Idrætskonsulent
Bavnehøj Idrætsanlæg

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner