Bach flag sponsor, Personlig indsamling og ikke mindst det at gøre en forskel.

Team Børn, Unge & Sorg
25. apr. 2023

Kære Alle Busser ;) 

Jeg håber I er kommet rigtigt godt i gang med jeres forberedende træning. Vi vil gerne opfordre alle, til virkelig at holde fast i træningen, da der venter os nogle barske udfordringer i Østrig. 
Vi glæder os mindst lige så meget som jer til at komme afsted. 

Bach flag.
Lige som sidste år, sælger vi Beach flag . Prisen for disse er 3500,- plus moms. 
Dette medfølger i sådanne sponsorat 

  • Stort logo på Beachbanner 
  • Logo på Hjemmeside 
  • Lille logo i Etafolder 
  • Man modtager Beach flaget efter brug i uge 35
  • Deltagelse i Netværksdag Oktober 2023 

Og ligesom tøj sponsoraterne, skal virksomheden udfylde på hjemmesiden. 

Link til siden.
BLIV SPONSOR | Teambus (team-bus.dk)

Efter Tour 2023 er færdig , vil virksomheden modtage Bach flaget, som de evt. kunne sætte ud foran deres butik. Flaget er deres efter endt tur. Der ligges en klar strategi for, at alle Flag kan ses på forskellige depoter med mere. 

I kan se her under hvordan de ser ud.

Personligindsamling.

Udover klistermærker, som nogle få af jer mangler at modtage, dette vil i modtage indenfor den nærmeste uge, Så skal vi i gang med at samle ind på den personlige indsamling. Sidste sæson lavede vi godt 350.000,- på blot 90 ryttere, så vi har en klar forventning til, at dette bliver bedre i år :) 

Klistermærkerne sælges til 250,- stykket. I skal anvende den QR-kode der er tilsendt til jeres mail, via Betternow. Går det helt i koks, så bateler de blot 250,- direkte til jeres personlige indsamling. Jeres Kaptajner ved hvordan dette anvendes, så spørg endelig dem hvis der er ting der går galt. Disse klistermærker er super gode, fordi de både giver indsamling, men bestemt også synlighed for vores team. 

Etape sponsor. 

Som noget nyt i år, laves der en etapefolder om jeres tur fra Østrig til DK. Vi sælger derfor Etapesponsorer, hvis man ønsker sådan et, så skal virksomheden i dialog med Dennis eller Anders. Men dette er med i sådanne Etapesponsorater.

Der må gerne forhandles lidt - Men det store som kun er et pr. dag. koster min. 10.000,- og de 5 små til hver dag sælges for 5.000,- (alle priser er plus moms!)

I disse sponsorater er der følgende.

- Der sendes live fra ruterne 4-5 gange dagligt, har man det store, vil logo'et være på skærmen på samlige live udsendelser og billeder der laves som opslag på Facebook gruppen. Dette er som vandmærke. Ligeledes Vil man stå i etapefolderen og ikke mindst være på vores hjemmeside. Det eneste der skiller disse to sponsorater fra hinanden er, at dem til 5.000,- ikke er som vandmærke.

Så husk det er minimums priser, I må gerne sælge dem dyre hvis I kan.... Det er første til mølle. 

Der finde 7 til min. 10.000,- og 35 af dem til 5000,- 

Denne her gennemgås også på næste fællesmøde!

Aalborg karnavl. 

Vi mangler kun 6 personer til hjælp, til Aalborg karneval, det er must opgave og vi skal lykkes med den :) Så lad os komme i mål på denne.

Indsamlingstrappen.

Vi får lidt spørgsmål på denne her. 

Skulle man være så heldig at nå nogle af vores mål, for indsamling, så vil uddelingen med mere forgå således.

Efter endt betaling af sidste rate (juli) så vil alle der har opnået en indsamling på 35.000,- for tilbage betalt sin rytterbetaling dog minus adm. gebyret på 395,- Man kan også vælge, at donorer pengene til BU&S, således at man ikke får pengene retur, dette står en helt frit for. 

Men, i starten af August, vil man modtage penge retur og de ting, man som ryttte har opnået i forhold til indsamlings trappen. I kan under opslagstavlen se trappen.

Ellers vil jer ønske alle en god uge og glæder mig til at se jer alle igen :) 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her