Årsmøde på vej - og forpagter til cafe søges

Lystrup Idrætsforening
12. maj. 2024

Med forårets komme er der som vanligt fuld gang i aktiviteterne i områdets fælles idrætsforening, Lystrup IF. Det med masser af aktiviteter på banerne - ude som inde.

På torsdag, 16. maj., er der desuden årligt repræsentantsskabsmøde, hvor der på tværs af alle afdelinger gøres status over året der gik, planerne for det kommende år samt skal vælges en ny hovedbestyrelse/daglig ledelse for den samlede forening. Det sker blandt Lystrup IF's repræsentskab, hvor til alle afdelinger stiller med repræsentanter.

 

På samme tid er der gang i afslutningen på moderniseringen og udvidelsen af Lystrup Idrætscenter. Det med også bl.a. en ny cafe for brugerne i idrætscentret og alle i området. Derfor søges netop nu efter en forpagter til Café LIF - som bliver den nyindrettede café. Ambitionen med den at skabe et naturligt samlingspunkt for centerets mange brugere, samt borgere i og omkring Lystrup. Læs meget mere her.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner