Årsberetning fra generalforsamling

Skovbakken Håndbold
22. jun. 2022

ÅRSBERETNING

GENERALFORSAMLING

SKOVBAKKEN HÅNDBOLD 21/6-2022

 

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle medlemmer

af Team Ledelse. Det har vært en hård coronaperiode for

klubben, hvor vi ikke har kunnet lave alle de ting, som vi elsker

så højt ved vores klub. Men alle medlemmer af Team Ledelse har arbejdet hårdt for at få klubben tilbage dertil, hvor vi helst vil have klubben.

 

Som en klub, hvor der er plads til alle, og hvor det sociale vægtes højt. Derfor skal alle i Team Ledelse have et stort skulderklap for den store og ihærdige indsats, som de yder til gavn for klubbens medlemmer.

 

Der skal også lyde en stor tak til vores ungdomstrænere, der både under corona, men også efter, har ydet en stor indsats for at få gang i ungdomsafdelingen igen. Der er kommet mange nye ansigter i vores trænerstab, hvilket har skabt en ny energi i afdelingen, og de fleste har heldigvis valgt at tage endnu en sæson på trænerbænken.

 

Derudover skal der lyde en særlig tak til Douglas Mönius, der i år er blevet kåret til årets frivillig i Skovbakken Håndbold. Douglas stiller altid op, når der mangler hjælp, og det har været guld værd for klubben i denne periode.

 

Sportsligt

På resultatfronten må jeg nævne vores 1. divisionherrer, der i den forgangne sæson formåede at tilspille sig en flot femteplads. De har igennem en længere periode formået at blande sig i toppen af rækken på trods af, at de spiller på amatørvilkår mod modstandere med et professionelt setup.

På damesiden er det værd at nævne vores 3. divisionsdamer, som vandt rækken. Generelt har der på damesiden været stor tilkomst af nye spillere, som har spillet mange flotte kampe i gult.

 

Iblandt de øvrige seniorrækker har vi oplevet en tilvækst af hold. Op til sæsonen startede tre nye hold med tidligere Skovbakkespillere, som gerne ville vende tilbage til håndbolden og klubben. Det har skabt en ny energi og flere nye ansigter, hvilket altid er dejligt for klubben.

 

På ungdomssiden har vi har haft stor tilvækst på pigesiden, men særligt må vores Trille-Trolle-afdeling nævnes, som er gået fra 15 spillere forrige sæson til 50 i denne.

 

Økonomi.

Vi forventer at komme ud af denne sæson med et underskud på 150.000 kroner. Dette skyldes, at vi i forrige regnskabsår kom ud med et anseeligt overskud grundet lavere omkostninger end forventet og tildeling af diverse coronahjælpepakker. Derfor har vi i denne sæson valgt at skyde en del penge i at få startet godt op efter nedlukningen samt præmiere de spillere, der valgte at betale kontingent under corona med en tøjpakke.

 

Milepæle

Det har været af stor betydning, at vi langt om længe igen har kunnet afholde Bakkecup, hvor 32 hold deltog. Stævnet blev afholdt den 8. maj, og den gode stemning, som vi kender, kunne endelig vende tilbage.

 

Også vores ungdomsafdeling kunne komme tilbage til Holstebro Cup i påsken. Vi havde mange hold med, der tilmed havde fået sponsoreret trøjer fra Føtex Skejby gennem donationer fra butikkens flaskepant.

 

Den kommende sæson

Til sæsonen 2022/2023 bliver det et farvel til vores krydsstem, og goddag til en ny måde at organisere de frivillige opgaver på. Det håber vi kan gøre det lettere for vores medlemmer at bidrage til det uundværlige arbejde, som danner grundlag for vores økonomi.

For at styrke ungdomsafdelingen tilknytter vi en børnehåndbold- og en ungdomshåndboldkonsulent. De skal hjælpe med at skabe initiativer, så vi kan fastholde vores medlemme og rekruttere nye medlemmer til klubben.

 

Kristian Paulsen

Formand

Skovbakken Håndbold.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner