Player_slider

Klubnyheder

Argentinsk træner-duo forlænger aftale med Svendborg Basketball Club
Svendborg Basketball Club - 3. maj. 2021

PRESSEMEDDELELSE


Det har været under vanskelige vilkår, at klubbens ungdomstrænere har skulle planlægge og gennemføre træning for klubbens mange ungdomsspillere i denne sæson - en tid hvor skiftende Corona restriktioner har sat sine spor på træningen, der er blevet gennemført både online, udendørs og nu endelig tilbage i hallerne.  Vi er som klub derfor ekstremt glade for den deltagelse der er vist til træningen. At vi efter denne sæson har kunne fastholde og øge klubbens medlemstal, vidner om stor opbakning fra spillere og forældre - TAK for det!


En stor tak skal også lyde til vores Argentinske træner-duo, Nicolas Seijo (Nico) og Ivan Guerrero, som har formået at rykke samtlige spillere sportsligt og skabe holdånd og kammeratskab på vores ungdomshold. At ansætte 2 professionelle fuldtidstrænere har været en satsning klubben har gjort, for at binde basketball-rejsen fra de mindste U7 spillere til U19 og ligaholdet sammen. Vi er derfor også glade for allerede på nuværende tidspunkt at kunne oplyse, at vi har lavet aftale med begge trænere om at forsætte arbejdet i den kommende sæson.

 

Både Nico og Ivan har den højeste træneruddannelse inden for det International Basket Ball forbund og har gennem træner roller i både Argentina og udlandet opbygget erfaring i træning af ungdomsspillere. Ud over deres sportslige kunnen vil spillerne møde 2 yderst engagerede og behagelige personer, der understøtter klubbens vision om at skabe oplevelser og sammenhold for livet gennem basketball.


Vi glæder os til at kunne byde velkommen til en ny sæson med et engageret trænerteam og masser af aktiviteter. Nye medlemmer er altid velkomne og på klubbens hjemmeside www.sbbc.dk  findes der yderligere information eller man er velkommen til at tage kontakt til formand, Karin Olsen, formand@sbbc.dk / 26 44 16 02.Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub
Gør som 1166000 andre og opret dig hos Holdsport