ÅRETS UNGDOMSSPILLER 2022: CHRISTOFFER DREYER

GOG Håndbold
6. jun. 2022
<!-- wp:paragraph -->

Fredag d. 3. juni blev der afholdt sæsonafslutning for vores ungdoms- og seniorafdeling. Her uddelte GOG Håndbolds bestyrelse, repræsenteret af bestyrelsesmedlem Frederik Drøscher, de tre resterende ud af fire priser som bestyrelsen uddeler hver sæson.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Du kan herunder læse den tale der blev afholdt i forbindelse med overrækkelse af “Årets ungdomsspiller”:

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Årets ungdomsspiller, det er en af de fire priser som der er tradition for at uddele ved sæsonafslutningsfesten. Dette er ikke ”bare” årets spiller på holdet, men hele klubbens ungdomsspiller. Her kommer man i fint selskab med tidligere GOG profiler, herunder GOG Håndbolds formand Niels Kildelund som fik prisen tilbage i sæson 79/80, tidligere landsholdsprofil Keld Vilhelmsen som fik prisen tilbage i sæson 88/89 og ikke mindst Ida Dyhr og Laura Eggert som fik prisen sammen tilbage i sæson 17/18 for deres indsats på damesiden i GOG Håndbold.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Men hvordan opnår man så den ”gyldne billet” til titlen og det eftertragtede selskab? Beskrivelsen lyder som følgende ”For alle 3 kategorier gælder det, at de har været med til at gøre noget ekstra for holdet/klubben og har været en god ambassadør for klubben både i træningssalen og ved kampe, både socialt, kammeratligt og sportsligt.”

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Modtageren af ”Årets ungdomsspiller” i GOG Håndbold er en spiller, som har vist en stor dedikation til klubben. Udover at være en frontfigur for sit hold til kamp og træning, så er årets ungdomsspiller også en person, som har vist klubben stor loyalitet ved både at være frivillig aktiv i flere udvalg. Vedkommende prioriterer sin håndbold og fysiske træning ekstremt højt, og er et velkendt og vellidt ansigt i klubben. Derudover har spilleren haft en revolutionerende udvikling rent sportsligt de sidste par sæsoner, men især i denne sæson hvor der var comeback inde for DHF-regi med udtagelse til ungdomslandsholdet og landskampe og officiel debut for GOG’s liga herrer har vedkommende udviklet sig positivt.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Det er mig derfor en stor fornøjelse at kunne overrække denne pris til min tidligere holdkammerat og nu rigtig gode ven, årets ungdomsspiller i GOG Håndbold sæson 21/22, Christoffer Dreyer.

<!-- /wp:paragraph -->

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her