ÅRETS SENIORSPILLER 2022: SOFIE AMALIE ANDERSEN

GOG Håndbold
6. jun. 2022
<!-- wp:paragraph -->

Fredag d. 3. juni blev der afholdt sæsonafslutning for vores ungdoms- og seniorafdeling. Her uddelte GOG Håndbolds bestyrelse, repræsenteret af bestyrelsesmedlem Frederik Drøscher, de tre resterende ud af fire priser som bestyrelsen uddeler hver sæson.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Du kan herunder læse den tale der blev afholdt i forbindelse med overrækkelse af “Årets seniorspiller”:

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Årets seniorspiller, det er en af de fire priser som der er tradition for at uddele ved sæsonafslutningsfesten. Dette er ikke ”bare” årets spiller på holdet, men hele klubbens seniorspiller. Her kommer man i fint selskab med tidligere vindere, herunder bl.a. bundesligamålmanden Kevin Møller som fik den i sæson 13/14, tidligere stregspiller Torsten Laen som fik den i sæson 06/07 og nuværende ligaspiller i Ajax Håndbold stregspiller Sofie Bardrum.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Men hvordan opnår man så den ”gyldne billet” til titlen og det eftertragtede selskab? Beskrivelsen lyder er den samme som ved årets ungdomsspiller, men jeg tænker godt vi kan tåle den igen, ”For alle 3 kategorier gælder det, at de har været med til at gøre noget ekstra for holdet/klubben og har været en god ambassadør for klubben både i træningssalen og ved kampe, både socialt, kammeratligt og sportsligt.”

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Modtageren af ”Årets Seniorspiller” i GOG Håndbold, er en profil som har været i klubben i mange år, og er kommet til via vores samarbejde med Skolerne i Oure. Vedkommende har igennem sin passion for sporten bragt sig selv til et højt niveau hvor både klogskab og vilje har spillet en stor rolle for hvor vedkommende står i dag. Derudover har vedkommende efter sit ophold på Skolerne i Oure valgt at bruge sin seniorkarriere i Gudme HK, hvor personen de første sæsoner fik splinter i måsen af at sidde på bænken - men sidenhen har hun taget vores 1. divisionsdamer med storm og uden tvivl været en kæmpe profil for holdet. Vedkommende har også altid været behjælpelig når klubben spurgte og er et kæmpe forbillede for mange af os i klubben. Det er derfor en kæmpe fornøjelse at kunne overrække ”Årets seniorspiller” til 1. divisions damers målmand, Sofie Amalie Andersen

<!-- /wp:paragraph -->

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her