ÅRETS RIFFER og ÅRETS UNGE RIFFER 2022

St. Restrup IF
30. mar. 2023

ÅRETS RIFFER 2022 – Morten Antonsen

Morten står på billedet med hovedformand Johanne Bugge og formand for RIF Håndbold Carsten Abildgaard

Morten Antonsen er frivillig i RIF Håndbold, har været det i over 15 år og har været en afgørende og drivende kraft i klubbens udvikling ved at påtage sig mange, mange forskellige opgaver gennem tiden.


ÅRETS UNGE RIFFER 2022 – Emil Kolling Klitgaard 

Emil står på billedet med hovedformand Johanne Bugge og formand for RIF Gymnastik Mette Nimand

Emil Kolling Klitgård er frivillig i RIF Gymnastik og har på trods af sin unge alder allerede været træner i 6 år og inspireret og givet over 100 børn oplevelsen af fællesskabet omkring gymnastik og RIF.

Vi siger kæmpe stort TILLYKKE – det er to forbilledlige RIFFERE, der i går modtog de æresfulde priser. Vi er så stolte af dem. De har gennem mange år været med til at udbrede de grundlæggende værdier i RIF – Fællesskab, Ansvar og Hjælpsomhed.

De to priser blev uddelt onsdag den 29. marts i forbindelsen med vores alle sammens forenings generalforsamling. Henved 30 frivillige, medlemmer og sponsorer til klubben deltog i hyggelig fællesspisning inviteret af Hovedbestyrelsen. Cafe RIF var som vanligt flot pyntet op. Denne gang i påsketema og en krydret udgave af den populære RIF-pølse blev serveret med godt til ganen.

Hovedformand Johanne Bugge blev genvalgt for en 2-årig periode og fremlagde beretning for 2022. 2022 har været et år med højt aktivitetsniveau og medlemsfremgang.
Tak til alle for en herlig aften - og fordi I er med til at gøre RIF til Verdens hyggeligste Idrætsforening!

#EnGangRIFFERaltidRIFFER #strestrupif #RIFHåndbold #RIFGymnastik

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her