AB og Racket Club i samarbejde om padelanlæg

Akademisk Boldklub
7. mar. 2023

Padel har taget Danmark med storm, og vi i AB har set hvordan sporten har tryllebundet sportsudøvere på alle aldre og niveauer. Derfor blev der i starten af 2022 nedsat et udvalg med målet om at bringe padelsporten til AB’s medlemmer. Vi er nu stolte af at kunne annoncere, at vi i AB vil åbne dørene til en padel-oplevelse af absolut højeste kvalitet. I samarbejde med Racket Club, som til daglig driver padel-centre over hele Danmark, vil AB nu tilføje endnu en gren af aktiviteter til sin allerede imponerende portefølje af foreningssport.


Padelanlægget vil blive placeret ved tennisbanerne og kommer til at bestå af seks udendørsbaner med forhåbning om en fremtidig overdækning; fem double baner og en single bane.

Jacob Østergaard, Racket Club (t.v.) og Ulrik Rasch, AB, har god grund til at smile, når man tænker på at der senere i år står et stort og flot padelanlæg på Skovdiget 1.

Hovedformand Ulrik Rasch glæder sig
- Padel har i flere år været i stor fremdrift som sportsgren, og vi har mange medlemmer, som glæder sig over, at det nu kommer til AB. Sammen med Racket Club har vi skabt et godt grundlag for en ny sportsgren på matriklen, som folk i alle aldre vil nyde gavn af. Vi er sikre på, at det bliver et frugtbart samarbejde, som er med til at sikre en masse aktivitet på anlæggets kommende padelbaner.

- Med Racket Club ved roret ved vi, at der vil blive arbejdet hårdt for at AB’s ånd og historie kan skabe fundamentet for endnu et nyt stærkt fællesskab. Under navnet Racket Club AB vil anlægget blive drevet med samme struktur som Racket Clubs eksisterende padel-centre, og vi vil alle derfor komme til at kunne nyde godt af et stærkt hold af trænere og padel-entusiaster. Derudover er der igennem samarbejdet sikret unikke fordele for alle AB’s medlemmer, heriblandt et fordelagtigt medlemskab til Racket Club AB såvel som resten af Racket Clubs centre i hele Danmark. Medlemskabet udløser rabatter ved banebooking, fleksibiliteten ved at kunne booke i god tid ud i fremtiden, samt adgang til hold- og træningstilbud for spillere på alle niveauer. Vi håber at dette initiativ kan skabe værdi for alle vores eksisterende medlemmer, og samtidigt formå at samle endnu flere kommende medlemmer af vores AB-familie.

Opstart af anlægget vil påbegynde indenfor de næste par uger, hvor der i den forbindelse vil blive lavet restriktioner i forhold til gangsti til medlemmer/ gæster på anlægget de næste par måneder. Der arbejdes på at anlægget står færdigt i løbet af sommeren 2023.

Det røde område skitserer hvor de kommende padelbaner vil befinde sig på AB's anlæg.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her