Aarhus United

AGF Håndbold
30. aug. 2022

CHALLENGE: Kan du cykle til Stadionhallen?

Håndboldkampsæsonen nærmer sig og i den forbindelse har AARHUS UNITED stillet os en udfordring: kan du og dine holdkammerater cykle til AARHUS UNITEDs første hjemmekamp d. 3. september i Stadionhallen?

AARHUS UNITED venter spændt ved målstregen med vand, snack og en highfive - og selvfølgelig er der gratis adgang for alle, der cykler til kampen. Sidst men ikke mindst modtager alle cyklende spillere (dog max 50 t-shirts pr klub) en lyseblå t-shirt - leveret af UNITEDs hovedpartnere. 

Fælles afgang fra Frederiksbjerghallerne kl. 13:40, hvorfra vi i stille og roligt tempo og i fælles flok cykler ind til Stadionhallen. Ankomst ca kl 14, inden AARHUS UNITED tørner sammen med Randers Håndbold kl 15:30.

Vi vil gerne støtte op om dette arrangement og vil bede jer melde tilbage, om I deltager. Tilmelding til din træner eller direkte til Mikkel Le på mikkel@agfhaandbold.dk inden d. 2. september.

Vi håber, så mange af jer som muligt har mod og lyst til at tage udfordringen op.:)

https://aarhus-united.dk/2022/08/20/aarhus-united-med-festuge-challenge-til-de-unge/

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner