875.000 og 500.000,- er det samme som 138 børn!

Team Børn, Unge & Sorg
12. maj. 2023

Kære Alle.

Først vil jeg gerne sige jer tak! Tak fordi du stadig er hos os, det betyder rigtigt meget for os. Vi er super glade for, at du har valgt at være hos os. Vi arbejder på højtryk for at komme i mål, både med turen - men bestemt også indsamlingen. Og det er her vi skal bruge din hjælp og dit hjerte <3 

Det handler ikke kun om cykling.

Det at være på et hold som Team Børn, Unge & Sorg er så meget mere end blot det at cykle. Det er fællesskab, det er venskab, det er det at gøre en forskel, for nogen der på alle måder, har brug for den vigtige hjælp, som Børn, Unge & Sorg giver. 

Derfor har vi brug for netop dig! 

Vi skal ud og finde de sidste sponsorer nu, vi skal have solgt Beach flag. Prisen for disse er kun 3.500,- og I kan her under se billede af disse.

Hvis alle sælger blot 1 flag, så er det, det samme som 875.000.- Altså du skal KUN have en virksomhed, til at købe et flag! Du må selvfølgelig gerne sælge mere end 1 flag ;) Men hvis alle, sælger et flag til 3500,- plus moms, så er det det samme, som at Du er med til at hjælpe 88 børn ud af sorg! 1 flag kan altså hjælpe 88 børn - hvis vi står sammen om at gøre dette. 

Præcis det samme gælder for vores klistermærker, sælges der 10 klistermærker fra alle, til kun 250,- inklusiv moms, så er det det samme som 500,000,- eller 50 børn. Så kommer vi i mål på denne, så er DU med til at gøre en forskel for 138 børn!

Så hjælp os - med at hjælpe andre!

Sponsor til Support teamet.

Der er kun få pladser tilbage på support teamets trøje, så ligeledes her - lad os komme i mål med dette. Der er 6 små pladser tilbage og 2 store. 

I kan under opslagstavlen se hvordan og hvorledes det fungere. Eller klikke ind på www.team-bus.dk under "bliv sposnor". Det er også linket fra hjemmesiden virksomheden skal ind og udfylde, dette gælder ALT, du ikke klistermærkerne, her anvender i QR-koden der er tilsendt. 

Mad til vognene. 

Vi er godt i gang med at finde de sidste ting til jeres service depoter. Men vi mangler PT en eller flere der har god adgang til kød virksomheder, såsom Danish Crown, Tican, Tulip, Delika eller deslige! Hvis I har en god konktak til disse virksomheder, må I meget gerne kontakte mig på 22454990! (DOG ER JEG FRA I DAG OG 14 DAGE FREM, KONTAKTBAR PÅ 41146764) TØV IKKE MED AT RINGE!

Træning.

Det er yderst vigtigt, at alle er i gang med træning NU! Vi skal gerne allerede på nuværende tidspunkt, have en god grundform - mest af alt for din egen skyld. Dette opnås kun ved at, at få så mange km i benene og højde meter i selv samme, som muligt. 

Jeg kommer rundt på alle hold den næste måneds tid og glæder mig helt vildt til at være sammen med jer. 

Men til sidst - husk at vi er for at gøre en forskel - sammen! 

Dbh

Dennis

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her