Player_slider

Klubnyheder

30. november 2021 | CORONA UPDATE
Borsholm Håndbold - 30. nov. 2021

Sygedagpenge i forbindelse med COVID-19 relateret fravær | FOA

Som alle andre steder oplever vi at smitten stiger i vores område og i vores klub. Derfor følger vi de anbefalinger som DHF i samarbejde med DGI oplyser:

Foreningsaktiviteter, træning, kampe, turneringsaktiviteter, stævner mv. kan fortsat gennemføres med øget fokus på smitteforebyggende foranstaltninger, herunder:


  • Opfordring til, at alle møder op omklædte. Opfordringen gælder dog ikke i svømmehaller og andre steder, hvor det ikke er foreneligt med aktiviteten.


  • Opfordring til så vidt muligt at afholde aktiviteter inden for mindre og faste grupper/hold, hvor dette kan gøres som en naturlig del af aktiviteten.


  • Opfordring til så vidt muligt at aflevere børn udendørs. Forældre og andre voksne opfordres endvidere til at holde afstand. Afstandsanbefalingen gælder ikke mellem udøvere, trænere samt mellem forældre og børn ved børn-voksenaktiviteter mv.


Ved kampe i Borsholm Håndbold (Nordkysthallen)


  • Udehold bedes møde omklædte til kamp og følge anvisninger for placeringer i hallen både for tilskuere og spillere. Det vil prmært være de to sektioner på den side af hallen der har Måltavlen/uret. Tag fat i hallens Corona Guide (i gule veste).


  • Hjemmehold bedes møde omklædte til kamp og generelt holde sig til den side hvor dommerbordet er - både spillere og tilskuere.


  • I tilfælde af afbud på dagen til kampe (på grund af Corona) kan klubbens formand kontaktes på 2763 3545 (Tinie Tarp)Ved selv milde symptomer anbefaler vi at man bliver hjemme fra både kamp og træning.


//Borsholm Håndbold

Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub