Helsingør Volleyball Klub
3. feb. 2024

Det er altid godt at møde gamle venner.

Og at vinde over dem i volleyball, det er ekstra fornøjelig.

Med resultatet 3-0 til Helsingør, så er vi forsat inde i kampen om de 2 direkte oprykningspladser, mens Hillerød nu er presset hvis de skal ende på en af de 2 kvalifikationspladser. I ikke mindst af at Roskilde noget overraskende vandt over PAN.

Vi havde forberedt os på Hillerød, og Jørn havde (igen) simuleret Hillerøds anfører Ferri’s specielle serv i nogle modtagningsøvelser. Resultatet: Ferri vinder lodtrækningen (og vælger klog af skade serveretten J ) og server så 2-3 esser.

Hillerød var dermed foran 3-0. Resten af kampe var Helsingør foran og ved solidt spil var sejren aldrig rigtig i fare. Christopher viste igen sit værd for holdet, også som problemløser. Det giver en dejlig ro at vi kan spille mere frit i nogle bolde, og hvis det ikke giver resultat, så kan vi stramme op. Max vendte tilbage efter lang tids pause. Poul og Oliver var også med igen. Det er dejligt at vi efterhånden har flere spillere til de enkelte pladser. På hæverpladsen skiftes Peter og Jørn til at begynde inde, medmindre dagsformen tilsiger noget andet. I denne kamp begyndte Jørn inde og spillede godt de 2 første sæt, så tog Peter det 3 sæt og spillede ligeledes godt. De muligheder har vi efterhånden på alle pladser J. Lukas var endnu en gang fin som libero, trods en dårlig fod.

I morgen søndag venter en svær udekamp mod Lyngby 3.

Svær fordi det er et endog meget rutineret Lyngbyhold, der sagtens kan spille noget god volleyball., samtidig med at Helsingør er favorit, hvis holdet spiller til niveau.

Og der skal selvfølgelig vindes, for der er kamp om topplaceringerne.

Stillingen pt. blandt de 7 forreste er:

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner