Herlev Ishockey Klub
3. dec. 2023

Vi kan med glæde meddele, at vi har foretaget en mindre rokade og udvidelse i klubbens trænerstab. U18-træner, Casper Herlet, bliver fremover cheftræner for vores U12-hold sammen med nuværende assistenttræner Jonatan Hintze og nyansatte assistenttræner Oskar Just (Oskar spiller ved siden af assistenttrænergerningen på eliteholdet, Herlev Eagles), og Filip Faurholm har midlertidigt overtaget U18-holdet sammen med Slava Thrukno

 

Der er tale om en rokade og udvidelse, der vil gavne begge hold, og som alle parter er enige i. 

U18-holdet havde brug for nye dynamikker, og der arbejdes fortsat på en fast trænerløsning for holdet. Indtil da vil Filip Faurholm med sine mange års erfaring inden for ishockey drive holdet og tilsikre den fortsatte udvikling. Fillip og Slava vil blive assisteret af U16-trænerne Steffen Schultz og Anders Schultz i det omfang, det er nødvendigt.

U12-holdet har manglet en gennemgående cheftræner siden sæsonstart, og vi håber, at vi med Casper Herlets kræfter kan få den gennemgående figur, der har manglet på holdets trænerside. Med Caspers kompetencer, tror vi på, at han i samarbejde med klubbens breddeudviklingschef Heidi Pihlmann Hansen vil kunne udvikle spillerne både på og uden for isen.

 

Vi ser frem til en fortsat god sæson.

Med venlig hilsen 

Sportsudvalget

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner