Allerød Håndbold Klub
25. aug. 2023

Lynge er great, og det er Lynge på mange måder, men på ét punkt vil vi gerne invitere alle til at MAKE LYNGE GREAT AGAIN.

Er du også en af de mange, der med glæde kan huske, da Lynge-Uggeløse spillede med i toppen af dansk håndbold? Og hvor børnene hyggede sig med håndbold i Lyngehallen?

Sådan er det desværre ikke mere, men vil du være med til at få det til at ske igen?

Så synes vi, at du skal læse videre her + besøge Allerød Håndboldklub på Lynge Byfest, hvor vi har håndbolde, bouncere, fartmålere, mål og masser af sjov med. Og vi er klar til at MAKE LYNGE GREAT AGAIN :-)

Har du børn på 1-5 år, der gerne vil spille håndbold i Lynge?

Så send os en mail på ahk@alleroedhk.dk eller ring til Stig Albeck (formand i AHK) på 41406699. Vi vender tilbage med en dato for et kickoff-møde, hvor vi taler om at komme i gang i Lyngehallen. Du ringer eller skriver selvfølgelig også, hvis du har nogle spørgsmål.

Har du børn på 1-15 år, der gerne vil spille håndbold nu?

Så er I meget velkomne på et af AHK’s mange hold. Vi har hold og træninger for børn fra Mikro (fra 1 år) op til U15 (op til 15 år) og for både drenge og piger. I kan starte med 30 dages gratis prøvetræning, så I har god tid til at lære de andre at kende og finde din form i legen og håndboldspillet. Vi lægger vægt på både håndbolden, legen, motorikken og på det sociale fællesskab mellem børnene.

Vil du selv gerne spille håndbold?

Der er træning og kampe for både damesenior og et herresenior i AHK. Vi træner tirsdag, og du er meget velkommen i Lillerødhallerne.

Velkommen i Allerød Håndboldklub

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her