Tyskere, Tyskere og Tyskere

Holdsport har succes på det tyske marked, og vi skal nu have endnu mere fart på. Vi har brug for hjælp på alle hylder inden for support, digital markedsføring og salg. Opgaven består i hovedtræk af at passe og udvikle det tyske marked. 

I dag har vi 300.000 brugere i Tyskland og har godt fat i et marked, hvor vi der ikke er mange konkurrenter. Vores produkt er i høj grad tilpasset, og vi mangler folk der kan tage fat i klubber, forbund og andre partnere for at komme ud længere. Det kan både være digitalt, i samarbejde med vores specialister eller mere "hands on",  hvor vi møder klubberne, der signer op med telefonisk hjælp til onboarding og salg/support  

Vi søger gode tyskere som kan komme på kontoret i Aarhus ugentligt, og gerne folk som kender til salg af digitale produkter, som har mod på at guide og hjælpe/forstå tyskerne i deres digitale rejse. Tyskerne er et andet sted end danskerne, og vi skal sammen møde og hjælpe dem i deres digitaliseringsproces. Vi møder stor interesse i markedet, så der skal skubbes på alle kanaler.  

Holdsport tænker digitalt. Derfor er det vigtigt at du har udspring eller interesse i det digitale. Vi søger generelt personer, der kan tænke internationalt og har skalering for øje. Alle processer vi arbejder med skal gøres nemmere og hurtigere, både i forhold til vores salg og support, men i høj grad også i brugen af Holdsport som produkt. 

Kort om Holdsport/SportMember: 1,4 mio brugere primært i Europa. 200K besøgende dagligt. Danmarks førende klubsystem og bedst ratede sportsapp, der benyttes af alle klubbens medlemmer fra forældre til administrator. Holdsport samarbejder i dag med 8 forbund fra Curling til Håndbold, for at opnå en større sammenhængskraft i forbund, klubber og medlemmerne imellem.   

De heldige, der kommer med på Holdsport-holdet, får en fleksibel arbejdsplads med gode forhold og højt til loftet og nemt til fredagsvinen. Kunne du tænke dig at blive en del af Holdsport rejsen? Så skriv til frank@holdsport.dk

    


Arbejdsplads

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Ansøgningsfrist

Ansøgninger vil blive behandlet løbende

Startdato

Hurtigst muligt

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner