Head of marketing

Vi søger en fremadskuende, analytisk indstillet strategisk Head of Marketing til vores team. Du vil være ansvarlig for planlægning og implementering af marketingstrategier, der understøtter Holdsports vækst  i Tyskland og England. Rollen kræver udvikling af en samlet forståelse af virksomheden for at opbygge marketingplaner digitalt og via andre kanaler.

Holdsports vækst er afhængig af, at vi bygger en succesfuld multi-channel marketing-strategi, der kan omfatte en række forskellige discipliner:

Brandudvikling

Reklame og markedsføringskommunikation

Digital/social media-tilstedeværelse 

PR-fællesskabsopbygning 

Partnerskabsudvikling

Kunde-/markedsundersøgelse

Du er personen, der kan bygge en helt ny afdeling på Holdsport. Gerne en med afsæt i Tyskland eller England. Opgaven er i store træk at kommunikere til vores nuværende og kommende brugere. Hvordan tænker vi i helt nye lead-kanaler, der ikke nødvendigvis er de klassiske digitale. Rollen er en unik mulighed for at gøre en forskel med international kommunikation og dermed hjælpe Holdsport længere ud.

Holdsport tænker digitalt. Derfor er det vigtigt at du har udspring eller interesse i det digitale. Vi søger generelt personer, der kan tænke internationalt og har skalering for øje. Alle processer vi arbejder med skal gøres nemmere og hurtigere, både i forhold til vores salg og support, men i høj grad også i brugen af Holdsport som produkt. 

Kort om Holdsport/SportMember: 1,4 mio brugere primært i Europa. 200K besøgende dagligt. Danmarks førende klubsystem og bedst ratede sportsapp, der benyttes af alle klubbens medlemmer fra forældre til administrator. Holdsport samarbejder i dag med 8 forbund fra Curling til Håndbold, for at opnå en større sammenhængskraft i forbund, klubber og medlemmerne imellem.   

De heldige, der kommer med på Holdsport-holdet, får en fleksibel arbejdsplads med gode forhold og højt til loftet og nemt til fredagsvinen. Kunne du tænke dig at blive en del af Holdsport rejsen? Så skriv til frank@holdsport.dk

Arbejdsplads

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Ansøgningsfrist

Ansøgninger vil blive behandlet løbende

Startdato

Hurtigst muligt

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner