Statistikker

Statistikker tilpasset holdets behov

Holdsport gør det let at holde styr på holdets statistikker. Med få klik kan træneren altid holde styr på spillernes fremmøde, holdets bødekasse eller topscoren på holdet. Vi har gjort det nemt for træneren at opdatere statistikkerne løbende, så spillerne altid er opdateret om egne og holdets statistikker. Holdsport gør det også muligt at oprette egne statistikker, så de er tilpasset lige præcis jeres unikke hold.

Gør som de professionelle

Med værktøjerne på Holdsport kan I via hjemmesiden eller vores app administrere statistikker som et professionelt hold. Træneren kan let vælge hvilke spillere der skal være tilmeldt statistikkerne og indtaste resultater og statistikker fra holdets kampe og træninger. Det gør det let for spillerne at holde styr på holdets statistikker i løbet af sæsonen, og ingen er i tvivl om hvem der er holdets topscorer eller er blevet kampens spiller flest gange.

Opret egne statistikker

Jeres hold kan selv bestemme hvilke statistikker I vil holde styr på. På den måde kan holdet tilpasse det til holdets sportsgren. Så om I er et fodboldhold vil holde styr på røde og gule kort, eller I er et basketballhold og vil holde styr på tekniske fejl - så giver holdstatistik funktionerne jer muligheden for det. Se hvordan i videoen nedenfor hvordan I opretter statistikker.


Vi har gjort det enkelt for dit hold at holde styr på jeres statistikker på en sjov og enkel måde. Opret dit hold i dag - og sørg for I altid har styr på holdets og individuelle statistikker.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?
Kontakt os
Prøv Holdsport.dk
Opret en profil