Spilleroversigt

Spilleroversigt skaber overblik

Spilleroversigten på Holdsport giver folk tilknyttet holdet og klubben det nødvendige overblik over medlemmernes adressser, mails og telefonnumre. Både trænere og spillere har en aktuel liste med de andre på holdet, så alle har hurtig og nem adgang til at kontakte hinanden via sms eller e-mail.

Tilgændelig overalt med vores app

Ved brug af vores app fastholder du overblikket med spilleroversigten overalt. App’en er tilgængelig både til Iphone og Android, og kan downloades her. Når spilleroversigten er tilgængelig overalt sikrer I som klub eller hold at alle hele tiden er opdateret med medlemmernes information. Spillerne kan selv administrere deres personlige informationer, så de hele tiden er opdateret.

Ekstra funktioner til forældre

Ud over basis funktionerne for spillere og trænere, så er der også ekstra funktioner til f.eks. separerede forældre. Her har begge forældre mulighed for at få hver deres adresse, så begge forældre er opdateret omkring om barnets hold og klub. Derudover kan forældre redigere og opdatere barnets profil, så informationerne hele tiden er opdateret.

Lær funktionerne i spilleroversigten at kende

Se videoen for at se hvordan funktionerne i spilleroversigten virker og hvordan du redigerer og administrer dine personlige informationer.


Kan du ikke finde hvad du leder efter?
Kontakt os
Prøv Holdsport.dk
Opret en profil