Påmindelser

Påmindelser på både sms og e-mail

Vi har gjort det muligt for trænere på Holdsport at sende påmindelser til holdets spillere på både sms og e-mail. Slip for spillere kommer for sent til kamp, træninger eller andre vigtige begivenheder. Med funktionen kan holdets træner selv vælge hvilke påmindelser der skal sendes ud og hvilke spillere der skal modtage dem. Træneren sparer tid på ikke at skulle kontakte spillerne enkeltvis, og kan nu med et enkelt klik informere alle spillere på én gang.

Del holdinformationer med ét klik

Hvad enten du vil sende automatiske påmindelser til spillerne om holdets kampe og træninger, eller du vil kun vil sende påmindelser om ændringer og aflysninger - så er det muligt. Når der oprettes holdaktiviteter i kalenderen, så kan træneren vælge om spillerne skal modtage automatiske påmindelser om aktiviteterne på mail eller sms. Hvis en kamp aflyses i sidste øjeblik, så kan træneren udsende en fælles besked til alle spillerne, så alle på holdet er informeret med det samme.

Påmindelser til de rigtige spillere

Trænerne kan vælge hvilke spillere der skal modtage påmindelserne - så ingen modtager unødvendige informationer. Trænerne vælger spillerene der skal modtage hvilke påmindelser i forbinde med de forskellige aktiviteter. Hvis spillerne skal tilmelde sig til aktiviteter kan træneren endvidere vælge om påmindelserne kun er til tilmeldte eller til alle.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?
Kontakt os
Prøv Holdsport.dk
Opret en profil