Kontingent

Kontingent til klub og forening

Med vores enkle system til at administrere og koordinere klubbens eller holdets kontingentbetalinger fastholder I altid overblikket. På Holdsport får I værktøjer til at undgå tidsspild ved et fleksibelt kontingentsystem, som kan tilpasses til lige netop jeres behov. Så om I er en klub, forening et hold, så har I altid styr på hvilke spillere og medlemmer som har betalt kontingent.

Tilpas opkrævning af kontingenter til jeres behov

Ved brug af kontingentsystemet får I som klub eller hold værktøjer til at holde styr spillernes betaling og hvornår de har indbetalt. Hvis spillere ikke har overført til kontingent er det muligt at udsende automatiske påmindelser om opkrævning, så I aldrig skal bruge ressourcer på fastholde overblikket selv. Der er endvidere mulighed for at spærre folk der ikke betalt, samt markere folk som har betalt kontant. Ved brug af Holdsport til at administrere kontingenter slipper I endvidere at betale dyre gebyrer ved betalingsudbydere.

Automatiser betalinger og undgå tidsspild

Både som klub, forening og træner slipper du ved brug af Holdsport for tidskrævende manuelt arbejde med at holde styr på betaling af kontingent, udsende opkrævning af betaling og rykkere. Med et klik kan du udsende mails til alle spillere og medlemmer, hvor der i mailen er vedhæftet et link hvor kontingent kan betales. Alle indbetalinger bliver registreret i systemet og spillerne modtager automatisk en mail med en kvittering. Så hele processen fra opkrævning af kontingenter til betaling kører automatisk, så du aldrig bruge tid og ressourcer på at gøre det manuelt.

Lær at bruge Holdsport til kontingentbetaling

I videoen får du som klub, forening eller træner en gennemgang af hvordan du kommer i gang, og hvordan systemet sparer jer for tid og ressourcer ved at automatisere kontingentbetaling tilpasset jeres behov.


Kan du ikke finde hvad du leder efter?
Kontakt os
Prøv Holdsport.dk
Opret en profil