Klub

Saml klubben ét sted

På Holdsport er der mulighed for at samle hele klubben eller foreningen ét sted. I får værktøjerne der gør det let at organisere og koordinere alle hold, trænere og spillere på tværs af hold og afdelinger i klubben. I får overblik over alle parter og afdelinger i klubben, og kan med ét klik udsende informationer til alle trænere, spillere eller hele klubben.

Funktioner der giver overblik

I får adgang til en masse værktøjer og funktioner ved at samle jeres klub eller forening på Holdsport. I klubfunktionen er det enkelt at oprette og flytte spillere og trænere mellem hold og afdelinger i jeres klub. Når der skal udsendes informationer kan klubadministrator vælge at sende til hele klubben, enkelte hold eller til trænerne i klubben. Så med ét klik kan jeres klub informere alle parter om f.eks. kontingent, sæsonafslutning m.m. Dernæst kan klubadministrator lave opslag på holdenes sider, hvis der skal gives vigtig information.

Lær at oprette hele klubben

Se videoen og lær step for step hvordan I opretter en klub på Holdsport - så I i fremtiden kan planlægge og koordinere alt i jeres klub fra ét sted.Kan du ikke finde hvad du leder efter?
Kontakt os
Prøv Holdsport.dk
Opret en profil