Player_slider

Funktioner

Klub

Klub

Savner du det forkromede overblik over alle de hold/afdelinger/sportsgrene, i har i jeres klub, så har vi det perfekte værktøj til dig. Holdsport er ikke bare et holdstyringssystem - det er i den grad også et system til klubber, der ønsker at administrere de respektive hold i en klub eller forening. Og det er 100% gratis at oprette en klub på Holdsport.

Alt hvad en administrator har brug for

Du får komplette holdlister med alle nødvendige medlemsinformationer, og derudover kan du som administrator oprette klubaktiviteter, som figurerer i samtlige af klubbens holds kalendere. Det kunne være et socialt arrangement eller en fællesspisning. Nyhedsbreve kan skrives i selve Holdsport-systemet, og jeres medlemstal kan ligeledes indberettes direkte til CFR i systemet. På Holdsport tilstræber vi nemlig at gøre al administration og kommunikation så strømlinet og enkelt for jer, som overhovedet muligt.

Det er også derfor, i kan oprette separate afdelinger i klubben - eksempelvis hvis i er en forening, der indeholder flere sportsgrene - og det er alt andet end besværligt at flytte medlemmer fra et hold til et andet. Lige så vel kan i planlægge bane- og omklædningsfordeling, så alle hold kan se, hvilke faciliteter, de råder over på specifikke eller faste tidspunkter. Ansvaret for disse fordelinger står du som administrator for, men internt i klubben kan i yderligere fordele ansvarsposter som henholdsvis webmaster og kasserer. Der er jo ingen grund til, at du skal sidde med det hele selv.

Medlemsbetalinger får klubben til at løbe rundt

Kasserens arbejdsbyrde er noget, vi på Holdsport altid har forsøgt at minimere. Derfor er medlemsbetaling og træk gjort nemt og overskueligt at have adgang til og administrere. Det betyder, at du som kasserer kan opsætte kontingenttræk efter lige præcis de perioder, du ønsker, og får i nye medlemmer midt i en sæson, kan der opsættes træk med reducerede beløb.

Desuden kan kasseren på en detaljeret medlemsoversigt altid se, hvem der har betalt, og hvem der ikke har. Medlemmer med manglende betaling kan endda gøres "inaktive", så de ikke modtager nye holdaktiviteter i kalenderen, og dermed ikke kan tilmelde sig dem, før de betaler. Et meget vigtigt redskab i at skabe en sund foreningskultur, hvor i slipper for at bruge tid på at påminde disse medlemmer om at betale.

Men det er ikke kun administratorerne, der får gavn af Holdsports klubsystem. Ethvert medlem får en nem betalingsoversigt over tidligere betalinger og en overskuelig betalingsproces, hvor man blandt andet kun behøver indtaste sine kortoplysninger første gang, man betaler kontingent. Læs mere om kontingentbetaling her.

Klubben er på PC, smartphone og tablet

Klubfunktionerne kan tilgås på både PC, smartphone og tablet. Man skal dog være opmærksom på, at man kun kan oprette sin klub på PC, samt at funktioner som kontingent, nyhedsbrev og mailudsending ikke kan foretages i Holdsport-appen.

Giv Holdsports klubunivers en chance, og vi lover, at du ikke bliver skuffet. Med tiden kan det endda være, i får brug for en hjemmeside til jeres klub. Sådan en kan vi nemlig også tilbyde gennem Holdsport, endda ganske gratis.

Ønsker i på klubniveau købe jer fri for reklamebannere, kan dette gøres for 1kr pr. medlem, pr. måned, hvilket så gør sig gældende for alle jeres medlemmer og administratorer, uanset om de benytter computer, smartphone eller tablet.

Populære funktioner
Gør som 575000 andre og opret dig hos Holdsport