Player_slider

Funktioner

Gratis hjemmeside til klubber

Gratis hjemmeside

På Holdsport nøjes vi ikke med at give jer et komplet klubunivers til at håndtere alle hold og afdelinger i jeres klub eller forening. Nej, i skal selvfølgelig også have en klubhjemmeside. Det kan fikses gennem Holdsport, og det koster ikke så meget som en krone!

Automatiske sideopdateringer

Det smarte ved en hjemmeside via Holdsport er, at alt det jeres holdtrænere og klubadministratorer foretager sig i Holdsport-systemet - lige fra at tilføje nye aktiviteter i kalenderen, opdatere holdlister eller skrive klub/holdnyheder til jeres medlemmer - automatisk bliver opdateret, så det fremgår på jeres hjemmeside med det samme. I sparer dermed tid og ressourcer ved at slippe for at lave alt det dobbeltarbejde, som vi ved, i hader.

Den nye hjemmeside indeholder separate holdsider med egne holdkalendere, så medlemmerne kan nøjes med at holde sig opdateret på de aktiviteter, der hører til hans/hendes hold. I kan også tilføje tilmeldingsformularer, så udefrakommende brugere kan skrive sig op, hvis de gerne vil være en del af jeres hold og klub. En indbydende og præsentabel hjemmeside kan nemlig være en stor faktor i at appellere til nye medlemmer, der af den ene eller anden årsag ender på jeres side. Derfor vil vi selvfølgelig opfordre til, at i også tilføjer tekster og menuer til forsiden såsom klubbens vedtægter, love, historie, regelsæt og meget mere.

Personliggør jeres klubside

Hjemmesidemodulet er udviklet for at tilgodese jer som klub. Derfor skal i selvfølgelig kunne tilføje logoer og billeder efter behov, ligesom at designet kan ændres til lige præcis jeres klubfarver, så i kan identificere jer med sitet. Klubbens Facebook-feed kan integreres med hjemmesiden, og i kan tilføje YouTube-videoer, som kan afspilles direkte herpå.

Hjemmesiden kan tilkobles det gratis værktøj Google Analytics direkte inde fra klubstyringsdelen i Holdsport. Herefter vil i kunne spore adfærden blandt jeres brugere på sitet - hvilke sider er populære, hvor længe bliver brugerne her, hvilke sider fungerer ikke og meget mere. Google Analytics kan vise sig at være et meget værdifuldt værktøj, hvis man tager sig tid til at analysere sin data.

Klubsiden tilpasser sig selv efter både PC, smartphone og tablet, og i har mulighed for at tilføje egne klubannoncer som bannere, hvis i vil reklamere for sæsonstart, sociale arrangementer og meget mere. Klubsiden aktiveres ved at oprette en klub på Holdsport på denne side, og klikke på menupunktet "Web", når man befinder inde på klubben. 

Populære funktioner
Gør som 591000 andre og opret dig hos Holdsport