Player_slider

Fodboldrejser

Fodboldrejser til Real Madrid | Besøg Santiago Bernabeu

Real Madrid har på ingen måde haft den mest optimale 18/19-sæson. Det har været en omtumlet fornøjelse for Kongeklubben - både på trænerposten og resultatkontoen har sæsonen rent ud sagt været katastrofal. Det har måske ikke været til optimale tidspunkt at tage på fodboldrejser til Real Madrid, hvis du er fan af Los Blancos - men måske vender det nu? De hvide fra den spanske hovedstad startede med at ansætte den daværende spanske landstræner Lopetegui, som skulle Spanien til VM-triumf. Det blev dog aldrig aktuelt, da det spanske fodboldforbund fyrede ham, eftersom Real Madrid kort inden VM annoncerede, at han ville overtage tøjler i den spanske Kongeklub. Om det rystede Lopetegui er svært at sige, men en succes i Real Madrid blev han aldrig. Resultaterne var elendige, og ledelsen fik nok i slutningen af oktober, da det blev til et 5-1 nederlag i El Clasico til de evige rivaler fra Barcelona. Herefter overtog den tidligere Real Madrid-spiller Santiago Solari styringen som træner, som skulle få styr på sagerne igen - men igen uden den store succes. Sæsonen var på daværende tidspunkt allerede miserabel. Sidste håb for 18/19-sæsonen var at vinde Champions League-trofæet for 4. år i streg. Det mislykkedes til ingen mindre end Ajax. Ydmygelsen var total, da Ajax kørte henover Real Madrid på Santiago Bernabeu og vandt med hele 4-1! En uge efter var Solari fortid i klubben. Nu er genopbygningsfasen startede, og klublegenden Zinedine Zidane er vendt til som træner - manden, der vandt Champions League-trofæet 3 gange i streg med Kongeklubben. Ser fremtiden lys ud? Måske! Hvis du skal ned og opleve stjerner i Madrid, så tag på fodboldrejser til Real Madrid med TravelSense!

fodboldrejser real madrid

Santiago Bernabeu

Real Madrids hjemmebane er et af de mest legendariske stadions i Europa og uden tvivl en af de absolut mest populære destinationer, når fodboldfans tager på fodboldrejser! En fodboldrejse til Real Madrid er et absolut must, hvis du kunne tænke dig at opleve den vilde stemning, der kan udfolde sig på Santiago Bernabeu. Stadionets byggeri startede helt tilpassede i 1944, og tre år senere stod Bernabeu klar i den spanske hovedstad. Dengang var der plads til 100.000 tilskuere, inden der var restriktioner i forhold til ståpladser. Dette blev yderligere udvidet til 125.000. I dag er der plads til 81.000 tilskuere, hvor der i gennemsnit er cirka 66.000 tilskuere.

Det legendariske fodboldstadion tilhørende Real Madrid har gentagende gange lagt græs til de største kampe overhovedet indenfor fodboldens verden. Der er blandt andet blev spillet hele fire Champions League-finaler gennem tiderne på Santiago Bernabeu. Derudover er den største kamp af dem alle i fodbold - VM-finalen. Da Spanien var værter for verdensmesterskaberne i fodbold i 1982, var Real Madrids hjemmebane stadionet, hvor finalen blev spillet. Som ekstra fun fact vandt Italien VM-finalen 3-1 over Vesttyskland på Santiago Bernabeu.

Real Madrids stadion vil i løbet af sommeren 2019 gennemgå en række renovationer, som dog ikke øge tilskuerkapaciteten. Det er blot vedligeholdelse. Det kommer ikke til at betyde, at Real Madrid skal flytte ud af Bernabeu, da vedligeholdelsesarbejdet kan foregå samtidigt.

fodboldrejser real madrid


Fodboldrejser til Real Madrid: Ny æra på vej?

Kommer Real Madrid tilbage på toppen? Zinedine Zidane har igen overtaget tøjlerne og svinger pisken i den spanske Kongeklub. Men er truppen stadig stærk nok til at spille med om den titlen i La Liga og Champions League, er det helt store spørgsmål. Der er ingen tvivl om, at man i Real Madrid savner verdensstjernen Cristiano Ronaldo, som i sommeren 2018 forlod Real Madrid og Santiago Bernabeu til fordel for den italienske storklub Juventus. Ronaldos mange mål er uden tvivl savnet, hvilket denne 18/19-sæsons resultater også giver udtryk for. Det er i hvert fald sikkert, at der ændringer på vej. Det bliver interessant at følge, hvilke stjerner Zidane kommer til at hente til klubber. Som fodboldfan ved vi også, at Real Madrid ikke er bange for at gå ud og bruge penge for at hente spillere fra allerøverste hylde. Derfor er der ingen tvivl om, at det er på tide at tage på en fodboldrejse til Real Madrid. Hvis du godt kunne tænke dig at opleve den autentiske stemning på det legendariske stadion, så kan du skaffe fodboldbilletter til Real Madrid og en helt fodboldrejse med TravelSense!

Populære artikler
fodboldrejser-barcelona Fodboldrejser til Barcelona | Magiske Messi og Camp Nou

Drømmer du om fodboldrejser til Barcelona? 

old-trafford-1959155_1920.jpg Fodboldrejser til Manchester United | Oplev Old Trafford

Vil du gerne opleve Manchester United på selveste Old Trafford? Læs meget mere her! 

fodboldrejser-liverpool Fodboldrejser til Liverpool | Oplev legendariske Anfield

Skal du på fodboldrejse til Liverpool? Anfield er en af mest populære destinationer

Gør som 901000 andre og opret dig hos Holdsport