Player_slider

Fodboldrejser

Fodboldrejser til Manchester United | Oplev Old Trafford

Fodboldrejser til Manchester: Old Trafford gløder endelig igen!

Manchester United FC er uden tvivl en af de allerstørste fodboldklubber i verden og ikke mindst i den engelske Premier League. Klubben har flest ligatitler i England, hvilket også værner om en meget dekoreret klub. Det betyder naturligvis også en af de største fanbaser verden over. En fanbase, som i høj grad har været vant til trofæer og store kampe med Sir Alex Ferguson ved roret i hele 26 år. En tid, hvor Manchester United vandt intet mindre end 38(!) trofæer. En helt eminent bedrift, som bliver svær nogensinde at overgå. Det har naturligt også betydet en meget svær tid for klubben efter Sir Alex takkede af i 2013, hvor man har haft intet mindre end 4 managere igennem svingdøren, senest med José Mourinho. 5. mand ved roret siden Sir Alex er en gammel kending for Manchester United fans, nemlig norske Ole Gunner Solskjær. Stemningen omkring klubben var i den sidste tid under Mourinho noget trykket, præget af stor utilfredshed fra både fans og spiller, men norske Solskjær har i høj grad bragt en stor tro og nogle af de gamle, velkendte Manchester United dyder tilbage fra Sir Alex' dage. En ægte, storslået fodboldoplevelse på Old Trafford bør du ikke snyde dig selv for. Her kan du virkelig på fedeste facon opleve den storslåede, engelske fodboldoplevelse. Holdsport bringer denne artikel i samarbejde med TravelSense, som har store fodboldoplevelser i hele Europa!

Hvis du vil opleve Manchester United spille på Old Trafford, ja, så har du valgt det helt rigtige tidspunkt. Efter en lang periode, hvor gnisten tilsyneladende var forsvundet, så er den endelig tilbage! Inden jul lignede José Mourinhos tropper et idéforladt og søgende mandskab, som ikke havde den store tiltro til systemet og egne evner. Det er i den grad blevet en helt anden situation efter Ole Gunner Solskjærs ankomst, hvor holdet nu udviser tro på egne evner og glæde. Kort inde i sæsonen stod det klart, at målet måtte være at komme i top 4 og sikre Champions League fodbold næste sæson. Hvad der omkring årsskiftet lignede en håbløs mission er i dag noget helt andet. Manchester United har ædt sig stille og roligt ind på de resterende hold omkring top 4 og er i skrivende stund kun 2 point fra 4. pladsen, Arsenal. Det pointantal var to-cifret ved årsskiftet, men en lang række gode resultater har gjort, at Manchester United stadig er med i kampen om at spille Champions League næste sæson. Og i netop Champions League er "The Red Devils" klar til 1/4-finalerne mod den catalanske storklub, FC Barcelona, efter en af de største overraskelser i Champions Leagues historie mod PSG (den historie kender alle vist). Den kamp kan du komme ind og opleve med Travelsense!

Glory Glory Man United! Old Trafford fra sin bedste side

En kamp på fuldstændig fabelagtige Old Trafford er en fodboldoplevelse for alle entusiaster. Ligegyldig hvem du er fan af, må du simpelthen have respekt for et så prægtigt stadion, som har lagt græs til så mange store fodboldkampe. Old Trafford har altid en fuldstændig magisk summen, som du ikke kommer til at opleve nogle andre steder. Et kæmpe stadion, som har plads til 75.000 tilskuere. Den store passion, når de røde djævle kommer marcherende ind til lyden af "Glory Glory Man United", er usammenlignelig og det skal. Det kan give kuldegysninger når du sidder og ser det i TV, men intet kan måle sig med den følelse du får, når du oplever det på selveste Old Trafford. Old Trafford var i mange år et uindtageligt fort for modstandere, som besøgte Manchester United. Få hold havde en snert af tro på, at de kunne tage 3 point med derfra, og den følelse er på vej tilbage til Old Trafford. En tur foran Old Trafford byder på statuer af nogle af de folk, som har huseret i den hæderkronede klub igennem årene. Sir Alex Ferguson er for mange symbolet på en klub, som har været lederen i engelsk fodbold de sidste mange år. Derudover finder du 'Holy Trinity' med Sir Bobby Charlton, George Best og Denis Law. Hvis en lille gåtur omkring Old Trafford ikke indgyder respekt nok, så kommer den nok når du træder ind på stadion og ser et fyldt Strentford End. 

Manchester United: Premier League dominans

Som vi skrev tidligere i artiklen, så er Manchester United en af de mest vindende klubber igennem tiderne i engelsk fodbold. Tiden med Sir Alex Ferguson ved roret var især en periode, hvor trofæskabet blev fyldt til bristepunktet. Manchester Uniteds 20 mesterskaber er en præstation, som kun ærkerivalerne fra Liverpool kan nærme sig. De har dog "kun" 18 titler, en ting som alle Manchester United fans er glade for. Liverpool havde tronen helt frem til 2009, men her var det blevet tid til et tronskifte i engelsk fodbold. Manchester Uniteds seneste triumf i Premier League var i 2013, sidste sæson med Sir Alex. Det er desværre for Manchester United ikke inde for rækkevidde i årets Premier League. Her er det bysbørnene fra Manchester City og ærkerivalerne fra Liverpool der kæmper om at indhente United i det samlede regnskab med Premier League titler. Uden tvivl noget, der gør ondt for Uniteds fans. Dog er det stadig en sæson, som kan ende med at være en af de mest beundringsværdige "turnarounds" for United, som tidligere i sæsonen har været helt ude af ligningen omkring top 4, og hvem vil ikke gerne kunne prale af at have været på Old Trafford i Ole Gunners magiske tid som Manchester United manager?

Kigger vi udover Premier League, så finder vi også hele 12 triumfer i FA Cuppen, senest i 2016, og 3 titler i Champions League (og Mesterholdenes Europa Cup), senest i 2008. I Champions League leverede Manchester United en af de mest mindeværdige oplevelser for fodboldfans verden over i 1999. En finale, som altid vil blive husket for endnu et mindeværdigt comeback af Manchester United i den såkaldte "Fergie Time". Tillægstiden, som fik det famøse navn efter Manchester Uniteds evne til at score efter de ordinære 90 minutter var spillet. Denne aften, 26. maj 1999, i Barcelona, blev ingen andre end nuværende manager, Ole Gunner Solskjær, den helt store helt. To mål i tillægstiden betød en Champions League triumf for næsen af mægtige Bayern München. En aften, som stadig står som en af de mest mindeværdige aftener i fodboldens verden.

Fodboldrejse til Manchester med TravelSense

Manchester United ligner et hold, som er i balance efter mange års uro. Det må man kreditere Ole Gunner Solskjær for! Han har i høj grad ført nogle af klubbens dyder tilbage til den nuværende trup, og "Fergie Time" er tilbage på Old Trafford. Truppen er stjernespækket og derfor er det svært at se, at Manchester United har tænkt sig at sænke farten i den nærmeste fremtid. Lige nu ligner de et hold, som tror på de kan vinde over alle hold, i alle situationer. En tro, som Sir Alex Ferguson har gennemsyret klubben med igennem hans 26 år ved roret og nu bliver videreført af en af hans tidligere spillere. Kommer United til at spille med om Champions League titlen og når de mon top 4? Du kan opleve det fra første paket med en fodboldrejse til Manchester med TravelSense og opleve United spille i enten Premier League eller Champions League til gode priser. 


Læs en af Holdsports andre artikler:

New Balance løbesko 

Roma trøje

Craft løbetøj

Sportstøj fra NICO

Populære artikler
juventus-fodboldrejser Fodboldrejser til Juventus: Oplev 'Den Gamle Dame'

En fodboldrejse til Juventus giver dig en af de ultimative fodboldoplevelser! 

Fodboldrejser til Tottenham | Oplev det nye stadion

Vil du opleve Tottenhams nye stadion live? Så læs med her!

fodboldrejser-liverpool Fodboldrejser til Liverpool | Oplev legendariske Anfield

Skal du på fodboldrejse til Liverpool? Anfield er en af mest populære destinationer

Gør som 918000 andre og opret dig hos Holdsport