Player_slider

Fodboldrejser

Fodboldrejser til Liverpool | Oplev legendariske Anfield

Fodboldrejser til Liverpool: Ægte engelsk fodboldstemning!

Liverpool FC er en af de absolut største klubber i Europa og ikke mindst den engelske Premier League. Gennem tiderne har Liverpool været en stormagt indenfor fodboldverdenen og er blandt de mest vindende hold i England. De senere år har fans af Liverpool dog været hårdt prøvet, da det ikke er blevet til overvældende mængde af trofæer siden storhedstiden i 70’erne og 80’erne. På trods af dette virker det til, at Liverpool fans aldrig lader deres kærlighed og loyalitet dø. Anfield er nærmest altid fyldt til bristepunktet, og modstanderne er aldrig i tvivl, hvis de træder ind på Anfield. Der er ikke mange stadions, der kan konkurrere med Liverpool på den front. Der opstår en fuldstændig magisk stemning, når de 54.000 fans rejser sig, strækker armene i vejret med deres Liverpool-tørklæder og skråler med på “You’ll never walk alone”. Selvom man kan få kuldegysninger blot ved at lytte med gennem TV-skærmen, kan det slet ikke sammenlignes med den ægte oplevelse. En fodboldrejse til Liverpool er det ultimative oplevelse, hvis man skal opleve den ægte engelske fodboldstemning på et stemningsfyldt stadion. Holdsport bringer denne artikel i samarbejde med TravelSense, som har fodboldrejser til hele Europa!

fodboldrejser til liverpool

Hvis du har besluttet dig for, at du skal på fodboldrejse til Liverpool - du skal opleve Anfield - så er i år slet ikke nogen dårlig idé! Der er en helt ekstraordinær stemning på i den engelske havneby denne sæson. Liverpool FC har haft en fuldstændig outstanding sæson indtil videre, og der kunne meget vel være noget stort i vente. Klubben indtager lige nu førstepladsen i den engelske Premier League. I skrivende stund er det blot blevet til et enkelt nederlag i sæsonens første 22 kampe, og det betyder, at de har distanceret Manchester City med 4 point. Liverpool har derfor lagt sig lunt i svinget til mesterskabet, som der slet ikke er nogen tvivl om, at de hungrer efter. Derudover spillede de sig videre fra Champions League gruppespillet og er dermed klar til 1/8-delsfinalen. Her er der lagt op til vaskeægte storkamp: Liverpool vs. Bayern München, som du kan opleve på Anfield (med en fodboldrejse til Liverpool).

You'll never walk alone: Oplev Anfield

En hjemmekamp for Liverpool på Anfield er et must for alle fodboldelskere. Det er simpelthen en oplevelse, som man ikke må gå glip af. Uanset om man er Liverpool fan eller ej, kan man ikke andet end at have fuld respekt for den opbakning, loyalitet og kærlighed, som Liverpool fans besidder. Få minutter inden kampstart bliver melodien blæst ud på anlægget, og så begynder de 54.000 ellers at synge for lungernes fulde kraft, hvor volumen kun stiger og stiger! En helt igennem fantastisk oplevelse som på ingen måde kan eller skal beskrives med ord. Det er noget, man som bliver nødt til at opleve. Anfield er et af de mest legendariske stadions i England - et navn, som ringer en klokke hos alle. Det er et frygtindgydende sted for modstanderne at komme til på grund af den massive opbakning, som Liverpool altid har i deres hjemmekampe. Her er især den ene endetribune noget særligt - “The Kop”. Det er her, man finder de mest larmende fans, som virkelig synger igennem i løbet af hele kampen. Beslutter du dig for at tage på fodbold til Liverpool, er man nærmest forpligtet til at gå forbi  ‘The Shankly Gates’ udenfor Anfield, som er en port med “You’ll never walk alone’ skrevet henover porten. Derudover er ‘the Liver Bird’ ovenpå skriften, som vi kender fra Liverpool logoet. ‘The Shankly Gates’ blev rejst i 1982 som en hyldest til den legendariske Liverpool-manager.

fodboldrejser til liverpool


Liverpool FC: Titler gennem tiderne

Som tidligere er Liverpool et af de mest vindende hold gennem tiderne i England. Især i 70’erne og 80’erne var der slet ikke noget sidestykke. I denne periode var Liverpool nærmeste altdominerende og havde en imponerende trofæhøst. Liverpool FC har formået at vinde 18 engelske mesterskaber, hvilket er anden flest i England efter de evige rivaler fra Manchester United. Liverpool havde ellers siddet på tronen med flest engelske mesterskaber helt frem til 2009, hvilket uden tvivl gjorde ondt på selvforståelsen i Liverpool - og ondt blev kun værre, da de nu er to mesterskaber efter Manchester United i den samlede statistik. Samtidig er de ikke blevet mestre siden 1990, hvilket er en fuldstændig absurd tørke for en klub på denne størrelse. Men måske er det i år, hvor det endelig bliver til en Liverpool triumf - og ville de ikke være fedt med en fodboldrejse til Liverpool og kunne sige, at du besøgte Anfield i mesterskabssæsonen?

Derudover har klubben FA Cuppen 7 gange og Champions League (og Mesterholdenes Europa Cup) 5 gange. Her er det især værd at nævne den seneste Champions League titel - “Miraklet i Istanbul” i 2005, hvor Liverpool var nede med 3-0 ved halvleg. Det virkede som en fuldstændig umulig opgave mod et AC Milan hold, der havde domineret alt i første halvleg. Men Liverpool gav aldrig op og formåede i anden halvleg at vende kampen til 3-3 og tvinge kampen ud i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrencen. Her var Liverpool de dygtigste og formåede på mirakuløs vis at vinde finalen. Det er uden tvivl en af de mest mindeværdige finaler og comebacks, der er nogensinde er blevet præsteret i fodbold.

Fodboldrejse til Liverpool med TravelSense

Det ligner efterhånden, at Jürgen Klopp har fået styr på Liverpool. Han har virkelig ført klubben gennem en stor forvandling, siden han ankom til den engelske havneby i 2015. Klopp har formået at lave kloge indkøb og fuldstændig forvandle udtrykket på banen. Et udtryk og en stil, som han tog med sig fra Dortmund. Derudover har han også bragt det bedste frem i spillerne, som ikke længere blot er gode fodboldspillere - de fleste er blevet til verdensstjerner! Tror du på, at Liverpool kan gå hele vejen i år? Så tag på fodboldrejse til Liverpool med TravelSense og oplev enten Premier League eller Champions League til gode priser!

Læs en af Holdsports andre artikler:

New Balance løbesko 

Roma trøje

Craft løbetøj

Sportstøj fra NICO

Populære artikler
16045502482_5684380969_o.jpg Fodboldrejser til Dortmund | Den Gule Mur

Vil du opleve Tysklands største stadion med den fanatiske Gule Mur? Så læs mere her

Fodboldrejser til Tottenham | Oplev det nye stadion

Vil du opleve Tottenhams nye stadion live? Så læs med her!

fodboldrejser-barcelona Fodboldrejser til Barcelona | Magiske Messi og Camp Nou

Drømmer du om fodboldrejser til Barcelona? 

Gør som 918000 andre og opret dig hos Holdsport