Player_slider

Fodboldrejser

Fodboldrejser til Barcelona | Magiske Messi og Camp Nou

Drømmer du om at opleve den lille, argentinske troldmand på nærmeste hold? Så burde du overveje at tage på en fodboldrejse til Barcelona! Der er ingen tvivl om, at FC Barcelona er hele Cataloniens stolthed - og det er med god grund. Ikke nok med at du kan få lov til at se Messi, som uden tvivl er en af de bedste fodboldspillere nogensinde, så er der garanti for, at du får en oplevelse. FC Barcelona er en af de største og mest vindende fodboldklubber i verden og samtidig er hjemmebanen Camp Nou et helt fantastisk stadion. Fodboldkulturen er helt anderledes end herhjemme og virkelig værd at opleve. Derudover er Barcelona er helt igennem fantastisk som by og byder på utrolig mange seværdigheder. I samarbejde med TravelSense bringer Holdsport jer denne artikel om fodboldrejser til Barcelona. Du vil med garanti vende hjem med uforglemmelige minder!

fodboldrejser-barcelona

FC Barcelona: En af de største

Uanset om du kender til fodbold eller ej, findes der ikke mange, der aldrig har hørt om hverken FC Barcelona. Den catalanske klub er en stormagt i spansk fodbold. Selv i europæisk sammenhæng er det umuligt at komme udenom det catalanske hold, hvor de også har været dominerende i mange år. FC Barcelona blev grundlagt helt tilbage i 1899, og det er blevet til mange triumfer og trofæer i tidens løb! Hvis du skal opleve stjernerne folde sig ud på Camp Nou, er det ikke en dårlig idé at tage afsted i år. Klubben indtager i skrivende stund førstepladsen i den spanske La Liga, og er samtidig stadig med i både Copa Del Rey og Champions League. I Copa del Rey-semifinalen er der ‘El Clasico’ på programmet. Her brager FC Barcelona ind i rivalerne over dem alle fra den spanske hovedstad, Real Madrid, hvilket altid byder på drabelige opgør, hvor der nærmest er garanti for drama, intensitet og mål. I Champions League ottendedelsfinalerne møder Messi & co. en mere ‘overkommelig’ modstander, når de over to kampe skal overvinde franske Lyon. Barcelona har altså stadig mulighed for at vinde tre trofæer til et ellers i forvejen tætpakket trofæskab!

Som nævnt er FC Barcelona en af de mest vindende klubber nogensinde - både i Spanien og i europæisk sammenhæng. Gennem tiderne er det blevet til intet mindre end 25 mesterskaber, som kun er overgået af Real Madrids 33 mesterskaber. Derudover er det blevet 30 Copa del Rey-trofæer og fem Champions League triumfer. En imponerende række af triumfer som gør det fuldstændig umuligt at komme uden Barcelona, når snakken falder på de absolut største klubber i verden. Især i ‘nyere’ tid har de domineret den spanske række. Siden 90/91 har holdet fra den catalanske hovedstad gjort sig bemærket med intet mindre end 15 mesterskaber, og de har lagt sig lunt i svinget til mesterskab nummer 16 på mindre end 30 år. Et fuldstændig uhørt antal af mesterskaber, når man tænker på, at rivalerne hedder Real Madrid.

fodboldrejser-barcelona

Camp Nou: Største stadion i Europa

Hvis du beslutter dig for, at fodboldrejser til Barcelona er din næste fodboldoplevelse, så har du en af de helt store oplevelser i vente. Det betyder nemlig, at destinationen hedder Camp Nou - og det er ikke et hvilket som helst stadion. Camp Nou er det suverænt største fodboldstadion i Europa med intet mindre end plads til 99.354 tilskuere. En helt enorm kapacitet - til sammenligning er der altså plads til næsten 10.000 flere end på Wembley i London, som er det andet største stadion. Selvom der selvfølgelig ikke er udsolgt på Camp Nou til hver eneste hjemmekamp, er der dog i gennemsnit 74.000 på plads til hjemmekampene, hvilket er et af de højeste gennemsnit i hele Europa - helt imponerende! Du vil kunne opleve en helt imponerende stemning på det fantastiske stadion, hvor du virkelig får spansk fodboldkultur helt ind under huden. Hvis du er heldig, og stjernespillerne er i hopla, kan stemningen være så intens, at det ikke kan sammenlignes med nogen anden fodboldoplevelse!

Magiske Messi: Troldmanden fra Argentina

For mange vil halvdelen af formålet med at tage på fodboldrejser til Barcelona handle om at opleve den fantastiske, argentinske fodboldspiller Lionel Messi. Ifølge mange den bedste fodboldspiller nogensinde. Uanset om man er af denne mening eller ej, kan de fleste blive enige om, at han er helt ekstraordinær og en oplevelse værdig - en fuldstændig outstanding og unik fodboldspiller, som vi sjældent har set lignende. Messi blev hentet til ‘La Masia’, Barcelonas ungdomsakademi, allerede som 13-årig. Siden da har Messi aldrig set sig tilbage. Han har tilbragt hele sin karriere i FC Barcelona, hvor han debuterede på førsteholdet i 2004 i en alder af blot 16 år. Nu er der gået 15 år, og det er i mellemtiden blevet til 439 førsteholdskampe, hvor han har scoret intet mindre 404(!) mål. Et fuldstændigt uhørt målgennemsnit hvilket ikke blot gør ham til all-time topscorer i Barcelona - men også i La Liga.  Selvom Messi er blevet 31 år, har den lille argentiner på ingen måde sat farten ned. I denne sæson er det blevet til 21 kasser i 23 kampe i La Liga - han fortsætter simpelthen bare - det virker umuligt at stoppe ham. Til gengæld er det spændende, hvor længe Messi kan blive ved, for han er efterhånden ved at være ‘oppe i årene’ - i hvert fald når det kommer til fodboldspillere. Så hvis du skal nå at opleve Messis tryllerier, skal du altså sørge for at komme afsted til Barcelona!

fodboldrejser-barcelona

Fodboldrejser til Barcelona med TravelSense

Der er altså masser af muligheder for at opleve Barcelona i denne sæson! Hvis du drømmer om sådan en fodboldoplevelse, så tag afsted på dit livs tur. Hos TravelSense finder du mange forskellige fodboldrejser til Barcelona. Oplev magiske Messi, den sitrende stemning på Camp Nou og den catalanske hovedstad. En oplevelse du aldrig vil glemme!

Populære artikler
fodboldrejser-arsenal Fodboldrejser til Arsenal - Oplev Emirates og London

Arsenal er en af de største klubber i Premier League! Oplev dem med egne øjne med en fodboldrejse til London

16045502482_5684380969_o.jpg Fodboldrejser til Dortmund | Den Gule Mur

Vil du opleve Tysklands største stadion med den fanatiske Gule Mur? Så læs mere her

old-trafford-1959155_1920.jpg Fodboldrejser til Manchester United | Oplev Old Trafford

Vil du gerne opleve Manchester United på selveste Old Trafford? Læs meget mere her! 

Gør som 915000 andre og opret dig hos Holdsport