Player_slider

Fodboldrejser

Champions League: Fodboldrejser til den største klubturnering

Champions League: Fodboldens største klubturnering

Champions League er den absolut største turnering for klubhold i fodboldens verden. Det er måske den største triumf, et klubhold overhovedet kan opnå. Det gør det naturligvis ekstremt eftertragtet og prestigefyldt at vinde turneringen - og alle de største klubber i verden er all-in. Alle spillere drømmer om det, alle fans drømmer om det. Der er meget på spil, når bolden ruller i Champions League - og nu er ventetiden snart ovre. Gruppespillet blev afsluttet tilbage i december, og ventetiden har virket urimelig lang. 16 hold er kvalificeret fra grupperne, og nu er vi klar igen. Ottendedelsfinalerne skal sparkes i gang. Den 12. februar 2019 bliver der igen fløjtet op på den største scene af dem alle for klubhold. Kunne du tænke dig at mærke stemningen på egen krop og høre den legendariske hymne, når spillerne går på banen? Så tag med TravelSense på tur med fodboldrejser til Champions League kampe!

fodboldrejser champions league

Turneringen har eksisteret siden 1955. Dengang hed den ‘Mesterholdenes Europa Cup’, hvor kun det var de nationale vindere, der kvalificerede sig til turneringen. Der var altså færre deltagende hold førhen. I 1992 skiftede turneringen navn til Champions League og flere hold kunne kvalificere sig. Der er har naturligvis været mange forskellige vindere gennem tiderne, men den ultimative stormagt og kongerne af turneringen er Real Madrid. Med imponerende 13 titler har de uden sammenligning vundet suverænt flest CHL trofæer. Real Madrid blev også det første hold, der siden turnering i 1992, var i stand til at vinde turneringen to gange i streg - hvilket de udbyggede sidste år, hvor de blev tredobbelt forsvarende mestre!

UEFA Champions League er som nævnt noget af det største, der overhovedet eksisterer i fodboldens verden. Turneringen er så vigtig for klubberne, at det for de helt store klubber er blevet et succeskriterie at kvalificere sig. Hvis en storklub ikke lykkes med denne mission, kan det have store konsekvenser i form af problemer med at trække stjernerne til klubben og økonomiske konsekvenser. Der er altså meget mere end blot prestige på spil. Samtidig er det langt fra nok for klubber som eksempelvis Barcelona, Bayern München, Manchester United, Real Madrid og Liverpool blot at kvalificere sig - målsætningen er at vinde turneringen.

fodboldrejser champions league

I skrivende stund er vi nået til ottendedelsfinalerne, og alle forhåndsfavoritterne kom videre fra gruppespillet. Det betyder samtidig, at der venter nogle fantastiske kampe, når der igen skal spilles om ‘pokalen med de store øre’. Efter gruppespillet bliver der trukket lod til ottendedelsfinalerne, og her er der tre kriterier, der gør sig gældende.

1) Vinderne af puljer skal møde en nummer to.

2) To hold kan ikke møde hinanden, hvis de er fra samme pulje.

3) To hold kan ikke møde hinanden, hvis de spiller i samme liga.

Champions league 1/8
  • Bayern München vs Liverpool
  • Barcelona vs Lyon 
  •  Dortmund vs Tottenham 
  • Juventus vs Atletico Madrid 
  • Manchester City vs Schalke 04 
  • Paris SG vs Manchester United 
  • FC Porto vs AS Roma 
  •  Real Madrid vs Ajax


Der er altså virkelig nogle store kampe på programmet allerede nu, og eftersom ingen af de helt store hold røg ud af gruppespillet, bliver der spænding for alle pengene hele vejen til finalen.

Champions League finalen

Dette års Champions League finale spilles på Wanda Metropolitano. Selvom du er ægte fodboldelsker, ringer stadionets navn måske ikke lige en klokke. Og det er der god grund til. De fleste ville hurtigt kunne Old Trafford, Camp Nou, Anfield, Santiago Bernabeu og mange andre. Stadionet er helt nyrenoveret! Det blev taget i brug sidste sæson og er blevet den nye hjemmebane for ingen mindre end Atletico Madrid, som stadig er med i turneringen. Metropolitano har plads til 68.000 tilskuere, og mon ikke, at der bliver fuldt hus, når dette års Champions League finale løber af staben? Finalen spilles den 1. juni 2019 i helt fantastiske Madrid, hvor der er garanti for en af de vildeste oplevelser, du nogensinde kommer i nærheden af, hvis du tager på en fodboldrejse til finalen i Champions League

Fodboldrejser til Champions League med TravelSense

Skal du på dit livs vildeste fodboldoplevelse? Så skal du klikke ind på TravelSense. Her finder du alle mulighederne for at tage på en fodboldrejse og opleve lige netop dit favorithold, eller Champions League finalen. Hør den legendariske hymne og mærk hvordan, hårene på armene rejser sig, når spiller går på banen. En fuldstændig uforglemmelig oplevelse, du ikke vil være foruden!

Populære artikler
fodboldrejser real madrid Fodboldrejser til Real Madrid | Besøg Santiago Bernabeu
fodboldrejser-barcelona Fodboldrejser til Barcelona | Magiske Messi og Camp Nou

Drømmer du om fodboldrejser til Barcelona? 

juventus-fodboldrejser Fodboldrejser til Juventus: Oplev 'Den Gamle Dame'

En fodboldrejse til Juventus giver dig en af de ultimative fodboldoplevelser! 

Gør som 933000 andre og opret dig hos Holdsport