Player_slider

Fodbold

Træningstøj og spillersæt til fodbold fra JAKO

Det er selvfølgelig utrolig vigtigt, at du og dit hold er klædt helt rigtigt på, når I løber på banen weekendens vigtige kamp! Alle fodboldspillere har igennem deres “karriere” trukket i et noget rigtig gammelt og slidt fodboldtøj, der er fuldstændig tyndslidt. Sponsorer og nummeret på ryggen er nærmest blevet vasket af på grund af utallige ture i vaskemaskinen. Værst af det hele er næsten gamle fodboldstrømper, som på ingen mulig måde længere kan holdes oppe, da alt hvad der minder om elastik i strømperne er forsvundet! Men sådan skal det ikke være længere. Holdsport har fundet nogle lækre spillersæt frem til jer, og derfor bringer vi jer denne artikel. Vi kigger på træningstøj og spillersæt til fodbold fra det tyske mærke JAKO. Selvom mærket måske ikke er det største i Danmark, er det et kæmpe mærke i Tyskland, hvor JAKO bliver brugt af flere forskellige store hold fra Bundesligaen!

JAKO Træningstøj og spillersæt

JAKO Sportswear ringer nok ikke en klokke hos de fleste her i Danmark. Men man skal blot syd for den danske grænse og ind i Tyskland. Her er JAKO et meget anerkendt mærke, og den tyske producent står eksempelvis bag spillersæt og træningstøj for blandt andet Bayer 04 Leverkusen og Hannover 96. JAKO’s priser er til sammenligning med flere af de store og velkendte mærker også billigere - og det er helt uden at gå på kompromis med kvaliteten, som naturligvis er helt i top. Det tyske mærke er blandt andet kendt for den høje standard og kvalitet i produkterne, og det er med til at gøre dem konkurrencedygtige! JAKO blev grundlagt i 1989 i Tyskland, og her er det på ingen måde et ukendt mærke. Du finder uendeligt mange modeller af JAKO spillersæt, og du kan finde det i lige præcis de ønskede størrelser! 

Som nævnt kan du trygt vælge JAKO spillersæt til din klub uden, at du skal bekymre dig om kvaliteten. Spillersættene fra JAKO er produceret i 100% og har en rigtig høj komfort og pasform, som gør, at det altid er en rar spillertrøje at have på. Derudover er materialet også åndbar og svedtransporterende, hvilket kun er med til at gøre komforten i top!

Hvis du tænker, at et spillersæt fra JAKO kunne være noget for dit hold, skal du blot finde de rigtige farver og modeller. Men heller ikke her er der grund til bekymring, for du kan naturligvis finde sættene i mange forskellige farver. Hos Enjoy Sport finder du 7 forskellige modeller, der er i det faste sortiment - og du kan nærmest finde modellerne i alle farver, som hjertet begærer! Derudover får du naturligvis også strømper og shorts med, når du vælger et spillersæt fra JAKO.

Selvom du måske ikke lige finder frem til modellen eller de helt rigtige farver, kan du også vælge at bruge JAKO Jersey builder, hvor det nærmest kun er din fantasi, der sætter begrænsninger. På denne måde kan du selv have indflydelse på designet, farvet og dit holds udtryk, når træder ind på banen til jeres næste sejr! Enjoy Sport kan selvfølgelig også hjælpe til, hvis der skal numre på ryggen eller trykkes sponsorer på trøjen.

JAKO byder til gengæld ikke kun på spillersæt! Du kan finde alt, hvad du har brug for at fodboldudstyr i mærket JAKO. Her kan du finde mange forskellige modeller af spillertrøjer, shorts og strømper, så du kan få fyldt din sports-garderobe med træningstøj. 

Populære artikler
newcastle-troje Newcastle trøje | De bedste priser på Newcastle fodboldtrøjer

Er du fan af Newcastle? Her hos Holdsport finder du den bedste pris på Newcastle trøje!

roma-troje Roma trøje | Køb din nye Roma trøje - find den bedste pris

Roma trøje - Læs anmeldelsen af den nye trøje fra Rom

arsenal trøje Arsenal trøje | Køb din Arsenal trøje billigst her!

Har du set den nye Arsenal trøje? Her finder du en billig Arsenal shop. Læs anmeldelsen af den nye Arsenal fod…

Gør som 971000 andre og opret dig hos Holdsport