Yonex badmintonsko: Find de perfekte sko til badminton

indhold.svg

YONEX BADMINTONSKO

Som badmintonspiller er det ekstremt vigtigt at have det helt rigtige udstyr. Der er ingen tvivl om, at især dit fodtøj har meget høj prioritet, for det er dem, der skal hjælpe dig med at bevæge dig lynhurtigt rundt på banen. Derfor tager vi i denne artikel et kig på badmintonsko fra verdens største producent af badmintonudstyr, Yonex. Et par Yonex badmintonsko er nærmest garanti for den højeste kvalitet, så du kan med sikkerhed finde et par, der også passer til dine fødder og dine behov! 

Yonex badminton er kendt for at være et firma, der slår rekorder. De er blandt andet rekordindehavere af mange rekorder, når det kommer til ketchere - men også, når det kommer til badmintonsko. Blandt andet har Yonex produceret verdens letteste badmintonsko, som kun vejer 283 gram. Derudover er Yonex kendt for at lave meget støttende og komfortable badmintonsko. Det er ikke uden grund, at Yonex er den største producent i hele verden, når det kommer til badmintonudstyr. Enhver badmintonspiller kender til firmaet, og alle forbinder produkterne med kvalitet, innovativ teknologi og lækkert design. 

Yonex badmintonsko er inddelt i fire primære kategorier. SHB 03 er den serie af Yonex badmintonsko, som er fokuseret omkring at give dig en mindre reaktionstid fra landing og videre ind i næste bevægelse ved at mindske energitabet så meget som muligt. Jo mindre energi, du selv skal bruge for at producere næste bevægelse, jo hurtigere og mere eksplosivt kan du bevæge dig rundt på banen. Samtidig har disse badmintonsko fra Yonex også en god stabilitet. Især under retningsskift ser man normalt et stort energitab. Det er naturligvis vigtigt, at dine badmintonsko ikke er løse eller giver efter. Ved at forstærke forfoden har Yonex på den måde sørget for, at SHB 03 minimere energitabet.

yonex badmintonsko

 

Aerus 2 er et eksempel på, at Yonex altid prøver at skubbe med grænserne, være nytænkende og innovative. Denne Yonex badmintonsko er den letteste i verden, hvilket betyder, at du kan flytte fødderne endnu hurtigere, da du flytter rundt på minimalt ekstra vægt. Til gengæld betyder det også, at nogle ting bliver skåret væk, når man tvinger skoen ned i vægt. Med Aerus 2 går du på kompromis med stabilitet. Overdelen er i one-piece, så det er støbt i et stykke. Det har været med til at skære vægten ned, og du får samtidig en ganske ok stabilitet. Sålen er stadig meget stødabsorberende, som alle andre topmodeller af Yonex badmintonsko.   

Comfort Tour fra Yonex er som navnet antyder den måske mest komfortable af alle badmintonsko. Den sko fra Yonex er ekstremt stødabsorberende - mere end nogen af de andre badmintonsko fra Yonex. Det gør det til den helt ideelle sko for badmintonspilleren, der bøvler med skader, eller hvis du træner meget. Her er komforten også ekstremt vigtigt. Den fantastiske stødabsorbering har Yonex opnået ved at gøre sålen 2mm højere og implementere Power Cushion i hele skolen længde. Rent faktisk har Comfort Tour 20% mere stødabsorption end andre Yonex sko. Selvom sålen er fantastisk stødabsorberende, skal du være opmærksom på, at den er hævet med 2 mm. Det betyder desværre også, at risikoen for at vride rundt er en lille smule større. For at løse dette har Yonex forsøgt at forstærke støtten i hælen og ydersiden af forfoden, så du alligevel ikke render ind i problemer med hensyn til vrid i anklen. 

SHB 65 er en meget allround badmintonsko fra Yonex. Mange af de store stjerner spiller i denne sko, der kan stort set det hele! Denne badmintonsko giver dig en fremragende stabilitet og god stødabsorbering. Samtidig er pasformen og komforten også helt i top på denne badmintonsko. 

yonex badmintonsko

 

Hvis du er en meget seriøs badmintonspiller, der spiller mange gange i ugen, vil det højst sandsynligt være en rigtig god idé at have mere end et par badmintonsko. Hvis du træner i de samme sko 4-5 dage i ugen, er det ikke altid, at dine sko kan nok at tørre helt mellem dine træningspas. Det betyder, at sveden langsomt kan ødelægge dine sko. Hvis du på den anden side kun træner en enkelt eller to gange i ugen, så burde et enkelt par være rigeligt. 

Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger de badmintonsko, der passer til dine behov. Er du meget præget af skader, vil det være en god idé at vælge et par sko med god stødabsorbering og stabilitet, så du passer på din krop og dine led. Er du derimod aldrig skadet, kan du vælge et par sko, der ‘ikke tager hensyn til kroppen’, men kun bidrager til, at du bliver hurtigere og mere eksplosiv på banen. Valget er dit!

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner