Yonex badmintonketcher | Badmintonketcher i verdensklasser

indhold.svg

Yonex badmintonketcher | Badmintonketcher i verdensklasser

Den japanske producent af badmintonudstyr, Yonex, er en af de helt store spillere indenfor badmintonverdenen. En Yonex badmintonketcher er altid garanti for topkvalitet, uanset om du er nybegynder, rutineret eller elite badmintonspiller. En badmintonketcher fra Yonex er noget helt særligt - og det er på ingen måde tilfældigt, at Yonex er den største producent af badmintonketcher. Yonex er sponsorer for mange af de største navne i badminton. Derudover står det aldrig stille hos Yonex, der altid forsøger at være først indenfor udvikling og teknologien i deres nye produkter. Hvis du står og mangler en ny Yonex badmintonketcher, så kig forbi Sport-Net, hvor du finder et kæmpe udvalg af badmintonketchere fra Yonex og andre producenter!

Det japanske firma er kæmpe store indenfor badminton, men de har blandt andet også produkter indenfor tennis og golf. Yoneyama grundlagde sit firma i 1946. Dengang var det dog noget helt andet end badmintonketchere, der blev produceret. Her var det træflydere til fiskenet, der blev produceret, som dog ikke kunne følge med teknologien. Derfor besluttede Yoneyama, at han aldrig nogensinde ville blive overhalet af teknologien igen. I 1957 begyndte han at udvikle badmintonketchere til andre brands. I 1983 blev Yonex Corporation etableret i Californien, og siden da er Yonex badmintonketcher kun blevet bedre og bedre!

Yonex badmintonketcher: Din næste badmintonketcher?

Grundlæggende findes der tre typer af Yonex badmintonketchere, som er tilpasset de individuelle krav, du nu engang skulle have som badmintonspiller. Derfor skal du overveje, hvad der passer til lige nøjagtigt dine behov!

Yonex Nanoray

Nanoray er den type af badmintonketchere fra Yonex, hvor der er fokus på hovedlette badmintonketchere. Disse hovedlette ketchere egner sig oftest bedst til double-spillerne, hvor det flade spil er vigtigt. Til gengæld er der færre og færre, der rent faktisk bruger denne slags badmintonketchere. Men hvis hurtighed og reaktionsevne er nøglen for dig, så er Nanoray badmintonketcheren for dig!

I Nanoray-serien finder du blandt andet Nanoray Z-speed - badmintonketcheren, der har slået verdens hårdeste smash på 493 km/t. Det betyder samtidig, at badminton er verdens hurtigste sportsgren. Grunden til rekorden finder vi ved at kigge på det lille ketcherhoved og den aerodymanisk konstruktion. Derudover var Z-speed den første ketcher, der kunne bøje hovedet bagover og dermed give endnu mere power og fart til dine slag! 

yonex badmintonketcher nanoray

Yonex Voltric

Voltric er den hovedtunge serie af Yonex badmintonketchere. Den passer utroligt godt til mange ungdomsspillere, som stadig mangler en smule power i forhold til de lange og tunge slag. Det vil blandt andet hjælpe på clearer og smashes. Til gengæld skal du være opmærksom på, at hvis du vælger en hovedtung Yonex badmintonketcher som Voltric, går du en smule på kompromis med kontrol. Med en hovedtung ketcher vægter du power og kraft over kontrol og præcision. Populariteten af hovedtunge ketchere er også stor blandt de professionelle verdensstjerner, fordi de kan trykke endnu mere power ud i bolden. Blandt andet legenden Lin Dan spiller med den hovedtunge badmintonketcher

yonex badmintonketcher voltric

Yonex Duora

Sidste skud på stammen indenfor Yonex badmintonektcher er Duora, som har en meget anderledes hovedform. Det gør, at den ene side af badmintonketcheren er særlig velegnet til slag fra forhåndsside, og samtidig er modsatte side velegnet til baghåndsslag. Duora kombinerer elementer fra Voltric- og Nanoray-ketcherne. Der er brugt en box-frame til forhåndssiden, som er skabt i kombination med et nyt materiale Nanometric DR. Det betyder, at rammen kan bøje en smule indad, som giver en ekstra trampolineffekt - og dermed endnu power til slaget.

Baghåndssiden er konstrueret med et aerodymanisk design ved at bruge Aero-frame i et nyt materiale med kick-back effekt. På denne måde kan du få mere kraft i dine baghåndsslag.

yonex badmintonketcher duora

Yonex badmintonketchere: Først med teknologien

Som tidligere nævnt besluttede Yoneyama sig for, at han aldrig ville overhales af teknologien igen. Han ville være firstmover, og det er stadig visionen den dag i dag. Det er blandt andet også derfor, at Yonex badmintonketchere har flere forskellige rekorder blandt  - og er så populære hos, ja, alle badmintonspillere.

Yonex har produceret den letteste badmintonketcher i verden. Arcsaber Flash Boost er den letteste i verden, og den vejer kun 73 gram uden strenge! Denne badmintonketcher er perfekt til kontraspil. Til gengæld skal du lige tænke dig om en ekstra gang, inden du vælger denne ketcher - for den stiller utroligt stort krav til mange aspekter i spillet. Du skal have fuldstændig styr på din teknik og samtidig have en masse power i din arm, før den ketcher bliver en succes for dig.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner