Badmintontaske: Find den perfekte taske til badminton

indhold.svg

Badmintontaske: Vælg den rigtige!

Hvis du er vild med badminton ligesom os her hos Holdsport, så er det selvfølgelig vigtigt, at du har det rette udstyr! Selvfølgelig er det udstyr, du bruger på badmintonbanen det vigtigste - men det nytter ikke meget at have den perfekte badmintonketcher og det perfekte par sko, hvis du ikke kan transportere dit badmintonudstyr afsted til træning og kamp uden at ødelægge din ketcher(e) undervejs! Derfor skal du, som den seriøse badmintonspiller du nu engang er, selvfølgelig også have styr på en badmintontaske! En badmintontaske er uundværlig for dig som badmintonspiller og specifikt designet til at transportere lige netop badmintonudstyr! Her hos Holdsport bringer vi dig derfor denne artikel i samarbejde med Sport-Net, så du kan få fingrene i den helt rigtige badmintontaske, som passer til dine behov, da disse varierer naturligvis fra person til person!

Især når det handler om en ketchersport, som badminton er, er det vigtigt at have plads til alt dit udstyr i den samme taske. Samtidig skal du kunne skille tingene ad i tasken, så de ikke ligger op og ned ad hinanden. Derudover er en af de vigtigste faktorer, at en badmintontaske skal være let at have med på farten - uanset om du er på cykel til træning, eller hvis du skal med flyveren til et stort stævne!

badmintontaske-forza

Badmintontaske: Specielt designet til badmintonspillere

Som nævnt er det super vigtigt for badmintonspillere, at de kan skille tingene ad nede i tasken, så dine badmintonketcher, dine badmintonsko, bolde, håndklæde og tøj ikke ligger i de samme rum. Derfor er de bedste badmintontasker naturligvis inddelt i flere rum, så dine sko eksempelvis ikke ligger og gnider sig op ad ketcheren. Hvis du har sko og ketcher i samme rum, risikerer du at ødelægge strengene på ketcheren allerede nede i tasken. Det vil du selvfølgelig gerne undgå, og derfor er det uden tvivl den vigtigste egenskab for en badmintontaske, at den er opdelt i flere rum. De fleste badmintontasker fra Yonex og Forza kan fås med to rum, så du får et rum udelukkende til din badmintonketcher og et rum til tøj. Derudover finder du i mange tasker til badminton et separat rum til skoene i “tøjrummet”, så du ikke skal lægge dine sko sammen med tøjet. En smart detalje! Det er super praktisk at kunne skoene i deres eget lille rum med lynlås. Der er altid styr på, at tingene ikke roder rundt i hele tasken. Hvis du synes, at det lyder en smule unødvendigt med en større taske til badminton, end den taske du bruger, når du tager til fodboldkamp, så husk på, hvor meget mere udstyr du skal bruge til badminton. Det er meget sjældent, at én badmintonspiller kun har en enkelt ketcher med. Derudover er der sko, eget tøj, håndklæde og mange andre ting. Derudover kan du have brug for en saks, grip, tape og så videre. En badmintonspiller har brug for mange remedier - og derfor er den lækkert og praktisk at kunne samle det hele i en enkelt taske - en perfekt badmintontaske, der afdækker dine behov!

Hvis du er en af de badmintonspillere, der har rigtig mange - som i virkelig mange badmintonketchere med til kamp - så kan det være nødvendigt med en endnu større taske! Heldigvis er det på ingen måde umuligt. Yonex har også en 3-rums taske til badminton, hvor der er lavet et ekstra stort rum til tøj, og derudover to hele rum - kun til badmintonketchere! Med sådan en badmintontaske vil du få muligheden for at have hele 20 ketchere med dig. Det lyder voldsomt, og det er nok kun de færreste, der rent faktisk medbringer så mange ketchere.

badmintontaske-yonex


Det er selvfølgelig ketcherrummet, der er det vigtigste rum i din badmintontaske. Og som tidligere nævnt vil du gerne undgå, at tingene ligger adskilt, så du ikke ødelægger dit vigtigste stykke udstyr som badmintonspiller. Der er det naturligvis også vigtigt, at du vælger en badmintontaske, hvor ketcherrummet er forstærket og slidstærkt, så dine ketchere altid ligger beskyttet i rummet. Badmintontasker bliver almindeligvis også lavet i lidt stive materialer, så din taske holder formen - og beskytter din ketchere ekstra.

Det er vigtigt, at du finder den badmintontaske, der dækker alle dine behov. Du er altså vigtigt, at du ved præcis, hvor meget du medbringer til træning og kamp, så du ikke køber en for lille badmintontaske. Den skal kunne rumme alt det udstyr, som du medbringer - og gerne lidt ekstra i tilfælde af, at du lige pludselig skal have ekstra udstyr med. Især er det vigtigt, at din nye badmintontaske har plads til alle de badmintonketchere, som du har tænkt dig at medbringe!

Køb din badmintontaske billigt!

Hvis du skal ud og investere i en ny badmintontaske, så er Sport-net det helt rigtige sted! Her finder du først og fremmest badmintontasker til gode priser, og derudover er der et kæmpe udvalg. Du finder tasken til badminton, der dækker lige netop din behov - og samtidig til den helt rigtige pris. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner