Mizuno badmintonsko: Perfekte sko til badminton fra det japanske mærke

indhold.svg

Mizuno badmintonsko

Mizuno er en stor japansk producent af sportsudstyr. Selvom du måske ikke lige har hørt om Mizuno før, er der ingen grund til at tvivle på kvaliteten. Den japanske virksomhed har eksisteret i over 100 år - Mizuno blev nemlig grundlagt helt tilbage i 1906. Den dag i dag producerer det japanske firma produkter indenfor mange forskellige sportsgrene, hvilket blandt andet indkluderer golf, tennis, fodbold, løb og ikke mindst badminton! I denne artikel tager vi et kig på Mizuno badmintonsko, som er helt unikke og højteknologisk. Du vil ikke fortryde at investere i et par badmintonsko fra Mizuno!

Mizuno har som nævnt produceret badmintonudstyr i mange år, hvor det har været en succes på det asiatiske marked. Til gengæld er det først gennem de senere år, at du har kunnet finde Mizuno badmintonsko. Der er ingen tvivl om, at det er innovative badmintonsko, der vil begejstre de fleste spillere! Opbygningen af Mizuno badmintonskoene er helt unikke. Skoene fra Mizuno er især specielle, fordi de bliver bedre og bedre, jo mere du belaster dem. Det gør dem naturligvis ideelle til spilleren, der spiller længe eller er meget eksplosiv.

De højteknologisk Mizuno badmintonsko er alle bygget med den samme innovative teknologi, som de kalder for Wave-teknologien. Det er faktisk den teknologi, som de også bruger i løbesko også. Wave-teknologien er implementeret i hælen af skoen. Her sørger den for en helt fantastisk stabilitet, og samtidig sørger den for at fordele energien i landing og afsæt så ligeligt som muligt. Traditionelt har producenter af badmintonsko lavet hælen så stødabsorberende som overhovedet muligt for at gøre impacten blødere ved landing. Det er især her, hvor Mizuno skiller sig ud i forhold til konkurrenterne. Materialet er ikke nær så stødabsorberende. Til gengæld fordeler Mizuno støder jævnt ud over hele hælen, så materialerne samarbejde og får maksimal ydeevne. Det betyder, at det ikke kun er hælen, der skal gøre arbejdet og mindske stødet ved landing.

Mizuno Wave-teknologi er et plastmaterialet, der er bølgeformet, der kan fordele belastning fra energi, når du lander fra dit afsæt. Teknologien er patenteret og har vundet adskillige priser. Selvom den er bølgeformet, kan udformningerne på de forskellige modeller af Mizuno sko sagtens variere afhængig af modellen. Sammen med Wave-teknologien bruger Mizuno også to andre skummaterialer, der bidrager til stødabsorberingen, som de kan for SR Touch og VS1. Disse benyttes i hælen og i forfoden. Det er selvfølgelig vigtigt, at en badmintonsko har ordentligt stødabsorbering, da din led modtager mange stød mod det hårde gulv i badmintonhallen ved hver eneste træning og kamp. 

Et andet vigtigt element i Mizuno badmintonsko er de stødabsorberende teknologier i sålen, som også er lavet af skummaterialer. Disse hedder AP+ og Pownce i skoene fra Mizuno. Forskellen mellem disse to forskellige materialer er ikke særlig stor. Den er praktisk talt kun vægten. Pownce er 10% lettere end AP+, hvilket så betyder, at Mizuno badmintonsko med Pownce generelt set er lettere end de sko, der bruger AP+. 

Samtidig har skoene teknologien Dura Shield, som beskytter tæerne og øger skoens holdbarhed. DynamationFit giver dig et højt avanceret system, som tilpasser sig dine fødders bevægelse og derved sikrer den mest optimale pasform. 

mizuno badmintonsko

Mizuno modeller

Wave Fang er en af de mest populære badmintonsko fra Mizuno. Det er flagskibet fra Mizuno, og det er denne model, der benyttes af flere topspillere i især Asien - så den er altså testet på allerhøjeste niveau.

Flagskibet Mizuno Wave Fang SL er resultatet af utallige års research fra det Japanske sko-firma Mizuno. Og vi er mildest talt imponeret over resultatet. Gennem de sidste 4-5år har man gentagende gange kunne se top-spillere bruge Mizuno sko til de største turneringer. Og havde det ikke været fordi at man i badminton typisk har fulde sponsorater fra et mærke, så er vi overbevist om at mange flere spillere ville spille i Mizuno.

 

Teknologien bag Wave Fang SL er den patenterede og prisvindende Wave teknologi. Som de eneste i verden arbejder Mizuno i høj grad med at fordele belastningen fra kroppen ud i hele skoen og på den måde udnytte energien bedre. Typisk putter man et stort stykke ekstra blødt materiale i hælen og forfoden på en badmintonsko for at aflaste kroppen, det giver også aflastning, men her tænker Mizuno lidt længere frem. Ved at fordele energien fra stødet bedre og mere ensartet i skoen opnår Mizuno en badmintonsko der er mere stabil ved maksimal belastning og en sko der tilpasser sig bedre til hvor meget du presser den. Jo mere du presser den jo mere stødabsorbering giver den igen, så du ikke synker ned i skoen og bliver langsom når du ikke presser skoen 110%

mizuno badmintonsko

Wave Mirage 2 er en anden letvægtssko fra Mizuno - som rent faktisk er lavet til håndbold. Som en helt innovativ feature i forhold til badmintonsko har Wave Mirage 2 ingen pløs, men i stedet er overdelen vævet nærmest som en sok, ligesom man ser det på mange nyere modeller af fodboldstøvler. Dette giver en fantastisk pasform, og skoen følger din fod helt fantastisk.

 

Udover pasformen er overdelen næsten fri for syninger, hvilket forstærker den sok-lignende fornemmelse. Hele mellemsålen er lavet i den lette skum Pownce og Lateral Wave teknologien i hælen sørger for maksimal støddæmpning under maksimal pres. Vi har både prøvet den på spillere med bred fod og almindelige fødder og de sidder bare perfekt på begge typer af fødder. Så vores varmeste anbefalinger til både herre og dame som søger en letvægts badmintonsko med stabilitet og stødabsorbering i verdensklasse.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner