Asics badmintonsko: Læs alt om de lækre sko til badminton

Asics - en allround badmintonsko

Når man taler om badmintonudstyr, uanset om det er ketcher, tøj eller sko, så kommer man ikke uden om Yonex som nærmest er synonymt med sportsgrenen. Det er uden tvivl mange badmintonspilleres foretrukne mærke, når det kommer til badmintonketchere, hvilket også må siges at være Yonex’ spidskompetence. Men når det kommer til sko, så er løbegiganten Asics ved at positionere sig som mere end blot et alternativ. Erfarne badmintonspillere ved, at Asics er blevet en meget udbredt badmintonsko hos udøvere på både hobby og professionelt plan, og at det er blevet fleres foretrukne badmintonsko. Herhjemme er det største navn, som i det meste af hendes karriere har spillet i Asics badmintonsko nok Tine Baun. Hun har foruden at have vundet All England mesterskabet tre gange, også ligget nummer ét på verdensranglisten i en længere periode. Derudover spiller Hans-Kristian Vittinghus, der har været oppe og ligge nummer 12 på verdensranglisten i herresingle, også i badmintonsko fra Asics.

Asics badmintonsko er en alsidig indendørssko, som kan bruges af alle typer af badmintonspillere. Asics sko fås i mange forskellige udgaver, så man kan finde en sko der passer, hvad enten man er begynder eller øvet. Derudover laver Asics selvfølgelig badmintonsko til både herre og til damer. Skoene sidder rigtig godt på fødderne og er af god kvalitet, så man får rigtig meget for pengene. 

asics badmintonsko

Hvorfor er Asics badmintonsko blevet så populære?

At netop Asics er blevet en så populær badmintonsko skyldes i høj grad dens gode komfort og kraftige stødabsorbering. Det er vigtigt at en badmintonsko sidder godt på foden, og at den er behagelig at have på. Man skal være hurtig på fødderne, og man kommer ud i positioner, som kan være meget ubehagelige, hvis man ikke får den rette støtte fra sine sko. Det er her den gode komfort kommer ind i billedet.

Asics patenterede gel-teknologi giver skoene en eminent stødabsorbering, som kan føre dit smash-spil til nye højder. Med skoene belaster man sine fødder mindst muligt under både afsæt og landing, hvilket giver én overskud i kampen og mindsker risikoen for skader på længere sigt. Det kedelige faktum er, at badminton er en af de sportsgrene, hvor risikoen for at sprænge sin akillessene er højere end andre. Derfor er det vigtigt med nogle sko, som mindsker belastningen på ens ankler mest muligt.

Hvilke typer af badmintonsko laver Asics?

Asics producerer et stort udvalg af badmintonsko og mere generelt kan man også kalde dem indendørssko. Overordnet set kan man opdele skoene i to kategorier: Gel-serien og netburner-serien. Begge har den særlige stødabsorberende gel i hælen og forfoden, men udover det har netburner-skoen det nyligt udviklede Flytefoam indbygget i sålen. Det er meget lettere end andre skummaterialer, og det giver noget ekstra stødabsorbering. Til gengæld bliver hælen lidt højere, end den er på Gel-skoen. Om man skal vælge den ene eller anden type afhænger meget af smag og behag. Men som tommelfingerregel kan man sige, at Gel-serien egner sig bedst til hurtige og lette spillere, mens netburner-serien er god, hvis man har et tungere og mere slagkraftigt spil. 

asics badmintonsko

Asics - en badmintonsko til krop og sjæl

Asics er et japansk brand som fik navnet af sin grundlægger, Kihachiro Onitsuka, i 1977. Det er et forkortelse for Anima Sana in Corpore Sano, som er latin og betyder “ En sund sjæl i en sund krop.” Hermed var Asics en af de første til at sætte fokus på, at for at kunne yde toppræstationer er det ikke nok at holde kroppen i form. Asics’ filosofi er, at ens psykiske sundhed er lige så vigtig som kroppen, og derfor er sundhed i højere grad en livsstil end en hobby eller profession.

Selvom psykisk sundhed er et vigtigt budskab at komme ud med for virksomheden, så betyder det ikke at de går på kompromis med produktet - nærmest tværtimod. Asics har et 15.000 km2 stort forskningscenter hvor deres produkter bliver udviklet og testet konstant. Der er et særligt løbebånd til at teste deres løbesko, og særlige haller til at teste deres indendørssko - herunder badmintonsko. At udvikle sko til sportsfolk er blevet en højteknologisk og videnskabelig proces, som også kræver et sind i balance for at lykkes - ligesom en sportspræstation gør det.  

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner