Player_slider

Artikler

Få de seneste fodboldnyheder fra Ronaldo.com

Hos Holdsport har vi en stor lidenskab for fodbold. Det ønsker vi at dele med alle vores medlemmer, som vi er ubeskrivelige glade for at have.  Derfor kan I som deler denne lidenskab, blive inspireret af os og omvendt.  

Fodbold er en af verdens mest populære sport, som dyrkes af små som store på forskellige niveauer. Det er en sport alle kan tale om og være med i. Derfor er det også vigtigt at udvide sin fodboldviden og holde sig opdateret på, hvad der sker indenfor fodboldverdenen. 

Hos holdsport holder vi os opdateret på fodboldsitet ronaldo.com, som vi sender de varmeste anbefalinger til alle vores medlemmer, hvis man vil have det bedste, fedeste og nyeste info om Superligaen, internationale ligaer, det danske landshold og danske profiler.

Ronaldo.com/dk er  Danmarks nye, spændende og ultraopdaterede site med fodboldnyheder, der giver dig alt det nye, som rører sig ude på fodboldbanen og omkring. Vi har mange danske fodboldspillere i flere udenlandske klubber i de største fodboldligaer og ikke mindst herhjemme i den danske Superliga.  

Superligaen er der stor fokus på, hvor du kan komme på tæt hold. Her får du omfattende optakter, klubbernes skader, karantæner, bud på opstillinger og profiler samt formkurve. 

Fodboldsitet bidrager også til meget andet end de danske fodboldspillere. Elsker du Champions league, når alle storholdene såsom: Juventus, Real Madrid, Manchester United, Bayern München, AC Milan, FC Barcelona, Liverpool FC, Manchester City, Borussia Dortmund, PSG samles under en turnering? Eller er du mere til den engelske Premier League? Eller den spanske La Liga, tyske Bundesliga, italienske Serie A og den franske Ligue 1? 

Hos ronaldo.com får du det hele samlet et sted. Du kan være sikker på, at du kan følge netop dit yndlings hold rundt om de europæiske adresser med alle de relevante fodboldnyheder og historier der medfølger. Du kan som fodboldinterreseret følge med i, hvem der skifter klub, hvordan kampen gik i går, hvem træneren smider på banen og bænken til dagens kamp samt meget mere. 

Hos Ronaldo.com/dk er de ikke bange for at sige deres mening, og du finder ofte relevante diskussioner om flere aktuelle emner. Sladder og Top 10-lister kan findes i deres "Offsite", som bringer de mere kulørte historier. 

Kom tæt på EM i fodbold 2020 hos Ronaldo.com/dk

I et lille land som Danmark er vi meget stolte af vores nationale helte, der både udfoldede sig under VM i Rusland i 2018 og igen har kvalificeret sig direkte til den kommende sommer, hvor EM i fodbold 2020 kommer på dansk grund.  De danske drenge fra Danmark, skal i den indledende runde spille på hjemmebane i samtlige tre gruppekampe, for at sikre sig videre arrangement. Det skal vi som danskere og fodboldelskere være utrolig stolte over.  

Du kan følge optakten til EM, hvor ronaldo.com/dk, vil give dig det overblik du har brug for.  På fodboldsitet kan du finde hver A-landsholdspller, som har deres egen profil, hvor alle relevante fodboldnyheder strømmer ind.  Dermed kan du komme helt på de danske helte før, under og efter EM i fodbold 2020. 


Gør som 918000 andre og opret dig hos Holdsport